Frankrijk

Calais blijft een trekpleister en een springplank voor illegale immigranten die naar Groot-Brittannië willen. Nu werden daar Franse politieagenten in een hinderlaag gelokt. Ze werden door dronken “migranten” aangevallen en raakten deels zwaargewond.



https://ejbron.wordpress.com/2018/08/01/calais-vier-politieagenten-zwaargewond/

Mike
 
De asielactivistengroep Solidarité Migrants Wilson stopt met voedseldistributies aan de zogeheten nieuw aangekomen immigranten. De reden hiervoor is dat het te gevaarlijk is geworden voor vrijwilligers, meldt RT in een videoverslag.



https://fenixx.org/2018/08/02/asielactivisten-stoppen-met-uitdelen-voedsel-in-parijs-te-gevaarlijk/

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/02/parijs-migranten-te-agressief-hulpverleners-geven-het-op/

Mike
 
https://fenixx.org/2018/08/02/het-is-nu-in-frankrijk-verboden-te-zeggen-fransen-eerst-illegale-migranten-er-uit/

Mike
 
Frankrijk neemt geen uit Spanje binnenkomende immigranten op. Die zouden aan de grens gearresteerd en naar Spanje teruggebracht worden. Zodoende zet het land de Dublin-akkoorden in de praktijk om.



https://ejbron.wordpress.com/2018/08/11/frankrijk-zet-dublin-akkoorden-in-de-praktijk-om-arrestaties-aan-de-grenzen-migranten-worden-naar-spanje-teruggebracht/

De Franse president Macron doet nu datgene voor zijn land wat Merkel en haar verzamelde Merkelisten constant afwijzen: hij sluit in een soevereine nationale beslissing grotendeels zijn grenzen met Spanje voor illegale immigratie.



https://ejbron.wordpress.com/2018/08/11/jorg-meuthen-afd-macron-onderneemt-nationale-soloactie-en-sluit-zijn-grenzen/



Iedereen tegen iedereen. De vluchtelingencrisis toont de complete waanzin van de EU: Frankrijk stuurt bij de grens linea directa veel vluchtelingen terug naar Spanje. Van de ruim 27.000 migranten die dit jaar vanuit Afrika naar Spanje zijn gekomen, willen de meesten verder naar het noorden, hoewel dit in strijd is met de Europese asielwetgeving. Volgens de Dublinverordening moeten asielzoekers de asielprocedure doorlopen in het land waar zij het Europese grondgebied binnenkomen.



https://fenixx.org/2018/08/11/frankrijk-stuurt-asielzoekers-terug-naar-spanje/

Mike
 
Terwijl zelfs de Verenigde Staten van Amerika aan het “Department of Defense”, dus aan het ministerie van Defensie, vasthouden, hoewel het land zich in een voortdurende oorlogstoestand bevindt en het ministerie minder verplicht is aan de verdediging van het vaderland dan aan de beveiliging van de globale hegemoniale inspanningen van de politieke leiding, verandert president Emmanuel Macron de naam van zijn ministerie. Het “Ministère de la Défense” wordt nu “Ministère des Armées” – dus van “ministerie van Defensie” in “ministerie van de Strijdkrachten”.

Dat is tekenend. Want daarmee verduidelijkt Macron dat hij het Franse leger duidelijk actiever zou willen inzetten. Het gaat niet meer om de verdediging van het land, maar om de militaire presentie, om de terugkeer van Frankrijk als globale grootmacht, die zijn(of ook die van de goed betalende “vrienden” in de Arabische regio) eigen belangen doordrukt. Desnoods ook militair. Net zoals de VS.



https://ejbron.wordpress.com/2018/08/09/frankrijk-met-macron-op-oorlogskoers/

Mike
 
Op woensdag 8 augustus werd een man vermoord in het 18e arrondissement van Parijs omdat hij de moordenaar had gewezen op een regel van het openbaar vervoer, meldt de Franse krant Le Parisien.



https://fenixx.org/2018/08/10/arabier-vermoordt-man-in-parijs-omdat-hij-hem-herinnert-aan-een-openbaar-vervoer-regel/

Mike
 
Op maandag 13 augustus stak een Afghaanse asielzoeker vier mensen in Perigueux neer. Eén ervan verkeert in ernstige toestand, zo meldt de Franse krant Le Figaro.



https://fenixx.org/2018/08/16/afghaanse-asielzoeker-steekt-4-mensen-in-frankrijk-neer-een-in-ernstige-toestand/

Mike
 
Best verwarrend, die islam:

https://tpo.nl/2018/08/23/mesaanval-in-banlieue-parijs-tenminste-een-dode-en-meerdere-gewonden/

https://tpo.nl/2018/08/23/slachtoffers-steekpartij-frankrijk-zijn-moeder-en-zus-van-dader/

https://tpo.nl/2018/08/23/allah-akbar-roepende-messentrekker-die-eigen-moeder-en-zus-neerstak-was-verwarde-man/

Nee hoor, helemaaaaaaaaal geen terreur:

https://tpo.nl/2018/08/23/isis-eist-steekpartij-frankrijk-op/

Mike
 
Vanwege de door ISIS opgeëiste terroristische aanslag met een mes in Trappes zorgde de Franse stad vandaag voor krantenkoppen. Maar nauwelijks iemand weet dat die volledig in handen van de islam is gevallen. Daar zijn inmiddels alle slagerijen halal en in het enige café zitten, net als in de Oriënt, alleen nog mannen in traditionele gewaden. De sharia-politie heeft het voor het zeggen.



https://ejbron.wordpress.com/2018/08/23/salaam-aleikum-i-p-v-bonjour-hoe-de-stad-islamiseerde-waarin-vanmorgen-de-islamaanslag-plaatsvond/

Mike
 
De Franse politie heeft in de aanloop naar het islamitisch slachtfeest in een met islamieten dichtbevolkte voorstad van Parijs 32 schapen in beslag genomen die in de garage van een pizzeria werden aangetroffen.



https://fenixx.org/2018/08/24/franse-politie-redt-32-schapen-van-islamitisch-slachtfeest/

Mike
 
Met een citaat van het stripfiguur ‘Asterix’ heeft de Franse president Emmanuel Macron de woede van veel landgenoten uitgelokt. Tijdens een reis naar Denemarken sprak hij over de “rebellerende Galliërs” die zich verzetten tegen verandering.



https://fenixx.org/2018/08/30/macron-noemt-zijn-eigen-volk-galliers-die-niet-bereid-zijn-te-veranderen-de-verontwaardiging-is-groot/

Mike
 
Franse politici hebben met woede gereageerd nadat Emmanuel Macron beweerde dat “echte” Fransen en Denen “niet bestaan”, en de mensen waarover hij heerst aangevallen als koppig weerbarstig tegen verandering tijdens een officieel bezoek aan Denemarken.



https://fenixx.org/2018/08/30/macron-vertelt-denemarken-er-bestaat-niet-zoiets-als-een-echte-deen-of-een-echte-fransman/

Mike
 
Slechts 34 procent van de Fransen is nog steeds tevreden over president Emmanuel Macron. De Merkel bondgenoot verliest snel steun.



https://fenixx.org/2018/08/30/de-ster-van-macron-is-zinkende-tweederde-van-de-fransen-is-tegen-de-merkel-adept/

Mike
 
De Franse Zonnekoning doet zijn best om zich zo ongeliefd mogelijk te maken:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/08/president-macron-haalt-woede-van-eigen-bevolking-over-zich-heen-door-grapje-fransen-zijn-star/

Hij graaft zijn eigen graf, dus ga zo door, Emmanuel!

Mike
 
De Franse regering drijft het conflict op de spits met de “weerbarstige” EU-landen – landen die kritisch staan tegenover immigratie. Nu heeft de Franse minister van Buitenlandse Zaken, Le Drian, zich onomwonden uitgesproken tegen verdere financiële steun aan EU-landen die de “grondbeginselen” van de Unie niet respecteren.



https://fenixx.org/2018/09/01/frankrijk-toont-zijn-spierballen-immigratie-kritische-landen-moeten-minder-eu-geld-ontvangen/

Mike
 
Een topvertegenwoordiger van het Franse Jodendom veroordeelde krachtig wat hij antisemitische retoriek noemde over een Republikeinse politicus die de leider van de republiek “president Rothschild” noemde.



https://fenixx.org/2018/09/04/joodse-leider-veroordeelt-politicus-die-macron-president-rothschild-noemde/

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.780
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan