• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Frankrijk

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
🇫🇷France elections: the ballots for Marine Le Pen are deliberately spoiled.

The video shows how the ballots for Marine Le Pen are already in specially sealed voting bags, which are already torn, which automatically recognizes them as unsuitable for counting.


Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
German lame stream news announced a "French election evening full of tension" - yet announced Macrons "victory" 4 hours ahead of 8pm when they only aired his victory at 8pm local European time......


Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
The situation in Paris has taken a deadly turn as it's being reported police opened fire on a vehicle which refused to comply, early indications suggest 2 dead.Mike
 

Lievergezond

Well-known member

Er duiken ook filmpjes op die verkiezingsfraude zouden aantonen:


De Franse presidentsverkiezingen zijn gewonnen door huidig president Macron. Hij kreeg 58,6 procent van de stemmen en zijn tegenstander Marine Le Pen 41,5 procent. Voor zijn speech werd meerdere keren Ode an die Freude afgespeeld, het volkslied van de EU.


De voormalig Rothschild-bankier zei dat de woede van de aanhangers van Le Pen ‘moet worden erkend’ en dat hij het de komende jaren ‘anders gaat doen’. Amper 72 procent van de kiezers kwam opdagen, de laagste opkomst in 50 jaar.

Wie gelooft nog dat we in de EU democratisch zijn​


De overwinning van Macron leidt tot vraagtekens. “Hoe kan het toch dat mensen blijven stemmen voor de afbraak van hun land?” vraagt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn. “Rutte hier in Nederland, Macron nu weer in Frankrijk. Ieder land krijgt de leiders die het verdient – en we verdienen met z’n allen niet beter.”


“Hoe frauduleus wil je het hebben?” vraagt Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) zich af. “Ook in Frankrijk zijn eerlijke verkiezingen al lang verleden tijd. Wie gelooft nog dat we in de EU democratisch zijn? Dat kan helemaal niet wanneer je soevereiniteit aan Brussel is weggegeven.”

Ramp​

“Macron, die ongevaccineerden het leven zuur wil maken en die Frankrijk weggeeft aan de EU en het WEF, wint van Le Pen, de vrouw die het volk en vrijheid op één zet. Een ramp voor Frankrijk en de rest van Europa,” schrijft rapper Kafka.

Journalist Annelies Strikkers wijst erop dat de stembussen om 20.00 uur zijn gesloten. Een minuut later was er al een exitpoll: Macron wint met 58 procent van de stemmen. Om 20.05 riepen de media Macron al als winnaar uit. En om 20.15 feliciteerden Europese leiders hem. “Er is nog geen stem geteld. Na Trump en Brexit laten ze het niet nog eens gebeuren,” schreef Strikkers vlak na het sluiten van de stembussen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.355
Berichten
397.942
Leden
8.437
Nieuwste lid
Tini
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan