• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Frankrijk

S

Sailor

Guest
Via de Franse verzet groep


Gooi bij het eten van fruit de zaden niet weg, droog ze, doe ze in een zak en laat ze in de auto achter.
Als je op straat bent, gooi ze dan uit het raam in gebieden waar geen bomen staan. De natuur zorgt voor de kieming. 🌱 In Aziatische landen als Thailand en Maleisië doen ze dit al jaren en nu hebben ze overal fruit. 🍐🍒🍑
Dus laten we de zaden op de AARDE gooien, NIET in de prullenbak.
Het enige probleem in nsbderland is dat ze bijna alles als onkruid zien en dus de maaier erover halen, of ze verbieden het plukken van "wild" fruit oh dat doen ze op plaatsen al je mag al geen bramen plukken is vogelvoer
 

Luz

Well-known member
Het enige probleem in nsbderland is dat ze bijna alles als onkruid zien en dus de maaier erover halen, of ze verbieden het plukken van "wild" fruit oh dat doen ze op plaatsen al je mag al geen bramen plukken is vogelvoer
En wat nou als er te weinig gemeente groendienst mensen zijn om dat te doen? Ik doe dit ook al een tijdje, ben een voedselbos aan het aanleggen terwijl ik geen tuin heb :sneaky:
 

Zathras

Well-known member

Hek van de dam, de eed van Hypocratus is omgeruild voor de eed van Hippocrietus :-(

De commentaren onder dat bericht zijn overigens ook niet mals (voor LInkdin)
 

henkie

Well-known member
Via de verzet app telegram groep


LATEN WE DRUK OP ONZE AFNEMERS EN SENATOREN ZODAT ZE DE CONSTITUTIONELE RAAD ZOEKEN NA DE AANKONDIGINGEN DIE OP 12 JULI DOOR DE ELYSEE MARIONET WORDEN GEMAAKT.

DE LAATST AANGEKONDIGDE MAATREGELEN ZIJN ONVERENIGBAAR MET DE TEKST EN DE GEEST VAN ONZE GRONDWET.

U zult een begeleidende brief vinden die u kunt wijzigen, en een open brief, zeer lang met alle verwijzingen, dat wil zeggen het bewijs, dat deze maatregelen in strijd zijn met onze grondwet. Alles is er, ze zullen niet kunnen zeggen dat ze het niet wisten!

We verwachten geen vriendelijkheid van de Constitutionele Raad en zijn voorzitter. We kunnen en moeten ze bang maken. Het is hun beurt om in paniek te raken over de materiële en conceptuele onmogelijkheid om dergelijke maatregelen uit te voeren. Hun koortsachtigheid zal ons misschien een beetje uitstel geven, en ondertussen het bewustzijn vergroten onder de weinige afgevaardigden en senatoren die een beetje eerlijkheid behouden.

Gebruik de bijgevoegde adressen van parlementsleden en senatoren, stuur ze deze twee brieven! U kunt deze per e-mail of per aangetekende brief versturen.

ALLEMAAL ACTIE!
ZE KUNNEN NIET MEER AAN HUN VERANTWOORDELIJKHEDEN ONTSNAPPEN!
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.355
Berichten
397.942
Leden
8.437
Nieuwste lid
Tini
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan