G
Guest
Guest
Ik heb geprobeerd, met de nadruk op 'geprobeerd', om yogarde te maken.
Niet dat ik dat echt van plan was maar had geen yoghurt in huis en wel yogarde.
Heb het tot 40 graden verwarmd, al roerend in een fles gedaan waar een laagje yogarde inzat. Toen in een fleecedeken ingepakt en in een koeltas 24 uur laten staan. Vanmorgen om 11.00 uur in de koelkast en vanavond wat geprobeerd maar het is niet wat ik gehoopt had. Het is een prima drank maar kan echt niet voor yogarde doorgaan.
Heeft iemand van jullie wel eens yogarde gemaakt ipv yoghurt?
Werkt dat mss anders dan met yoghurt of heb ik iets anders fout gedaan?
Had trouwens ook een klein schaaltje wat laten verzuren bij kamertemperatuur en heb daar boter en karnemelk van gemaakt. Dat was wel geslaagd! Erg leuk.
Niet dat ik dat echt van plan was maar had geen yoghurt in huis en wel yogarde.
Heb het tot 40 graden verwarmd, al roerend in een fles gedaan waar een laagje yogarde inzat. Toen in een fleecedeken ingepakt en in een koeltas 24 uur laten staan. Vanmorgen om 11.00 uur in de koelkast en vanavond wat geprobeerd maar het is niet wat ik gehoopt had. Het is een prima drank maar kan echt niet voor yogarde doorgaan.
Heeft iemand van jullie wel eens yogarde gemaakt ipv yoghurt?
Werkt dat mss anders dan met yoghurt of heb ik iets anders fout gedaan?
Had trouwens ook een klein schaaltje wat laten verzuren bij kamertemperatuur en heb daar boter en karnemelk van gemaakt. Dat was wel geslaagd! Erg leuk.