EU

'In godsnaam, stop met gehoorzamen. Begin met rebelleren. Ze zijn erop uit om je te pakken te krijgen als je je niet verzet.'

Duits Europarlementariër Christine Anderson: De zogenaamde ‘pandemie’ was een bètatest – uitgevoerd door niet-gekozen globalisten – om te zien hoe gemakkelijk het zou zijn om de totalitaire controle te grijpen, onder het voorwendsel van een mondiale ‘noodsituatie’.

“Het doel is uiteindelijk om onze vrije en democratische samenlevingen om te vormen tot totalitaire samenlevingen. Hun doel is om ieder van ons te beroven van onze fundamentele rechten, van vrijheid, democratie en de rechtsstaat. Ze willen af van alles van dit."

“In de hele geschiedenis van de mensheid is er nooit een politieke elite geweest die zich zorgen maakte over het welzijn van gewone mensen, en dat is nu niet anders.”
 

Terwijl de ogen gericht zijn op de PVV wordt in Straatsburg ‘onze democratie ten grave gedragen’​

Een meerderheid van het Europees Parlement heeft woensdag ingestemd met een voorstel om de basisafspraken van de EU aan te passen.

Zo wordt – als het aan het Parlement ligt – het landenveto op maar liefst 65 terreinen afgeschaft. Daarbij wil het Parlement voortaan ook het initiatief kunnen nemen voor nieuwe wetgeving, waar dat nu nog het voorrecht is van de Europese Commissie. Gevolg is dat de democratie in Nederland en andere landen onder druk komt te staan.

Ook is de EU nog altijd voorstander van het verplicht herverdelen van asielzoekers over EU-lidstaten. Daarmee zouden we definitief de grip over het eigen immigratiebeleid verliezen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.490
Berichten
512.317
Leden
8.642
Nieuwste lid
Davidbrownm05
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan