ervaring met ldn

Jeanny

New member
Beste,

Wie heeft er ervaring met ldn goede en/of slechte ? Ik wil hier zelf mee gaan starten ivm met diagnose reuma. En wat is de juiste manier om het te maken? Mijn specialist en huisarts schrijven het niet voor. Alvast bedankt voor jullie reacties.

 
Jeanny, ben je nieuw hier of heb ik wat gemist?

In ieder geval leuk, welkom!

Alle granen en nachtschades eruit gooien helpt enorm.

Mijn gewrichtsklachten verdwenen binnen 2 weken als sneeuw voor de zon toen ik stopte met nachtschades, granen at ik al bijna niet.

Het is trouwens niet zo zwart/wit, als ik soms ergens bij familie of zo mee eet, neem ik gewoon wat de pot schaft. En mijn lijf accepteert dit.

Toevoeging: en met LDN heb ik geen ervaring.

 
Quote:
Toevoeging: en met LDN heb ik geen ervaring.Wat is LDN?

 
http://www.lowdosenaltrexone.nl/alles-over-low-dose-naltrexone/waarop-berust-de-werking-van-ldn/

Hier staat het volgende:

Quote:
Wat LDN doet, is het tijdelijk onderdrukken van de aanmaak van endorfinen, door op de endorfinereceptoren (de ontvangers van endorfine op de cel) te gaan zitten en deze tijdelijk te blokkeren. Als je LDN inneemt vlak voordat het lichaam de meeste endorfinen aanmaakt, aan het einde van de avond en begin van de nacht, is het effect het grootst. Het lichaam gaat, als de LDN na een paar uur is uitgewerkt, reageren door juist méér endorfine te gaan produceren, tot wel 2 a 3 keer zoveel zijn als in een situatie zonder LDN. Voor veel patiënten ontstaat dan pas een normaal endorfine-niveau. Het immuunsysteem herstelt zich en is weer in staat ‘lichaameigen’ van ‘niet-lichaamseigen indringers’ te onderscheiden. De aanval op het eigen lichaam, kenmerkend voor auto-immuunaandoeningen, wordt dan doorgaans gestopt of neemt af.


Het zou voor mij iig niet een eerste keus zijn. Misschien nadat verder niets geholpen heeft of zo.

Ik zou zeker voor de adviezen van Marijan gaan

 
Is Naltrexone geen chemisch geproduceerd medicijn?

Hoe laag de dosis ook is die je neemt, het blijft onnatuurlijk spul dat om die reden niet in je lijf thuishoort.

 
Ja ik heb ook ldn gebruikt 3 Mg ik had er ook geen baad bij ,nu ben ik met wiet olie bezig maar moet nog steeds injectie Enbrel zetten ,alleen werkt die ook niet moet nu weer protheses in mijn vingers ,begin van het jaar pols prothese gehad ,en het gaat maar door de reuma is bij mij niet te stoppen,heb allerlij dingen gedaan ontgiftingen hoge darmspoelingen ,etc

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
489.202
Leden
8.625
Nieuwste lid
Muriëlle
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan