Enjoy Eating Saturated Fats: They're Good for You

Ja zaplog had daar ook een artikeltje over idd pas http://zaplog.nl/zaplog/article/dr_miller_hart_vaatchirurg_eet_verzadigd_vet_en_cholesterol#rss1143935

Belangrijk dat juist hartspecialisten dit onder ogen zien en evt hun vakgenoten gaan heropvoeden.

 
Ik krijg vaak te horen dat "er geen medisch onderzoek is gedaan" of "waarom zie ik niemand hierover met een medische achtergrond" of "waarom lees ik hierover niets in de krant". Enz.

Hoe meer bronnen we hebben van duidelijk onderzoek en van medische mensen die ook opstaan en de klok luiden hoe makkelijker het voor ons is om mensen er op te wijzen.

 
Wat ze bedoelen is dat geen enkel medisch onderzoek er in is geslaagd hun voor waar aangenomen hypothese te bevestigen! Er zijn bergen onderzoek gedaan naar de gezondheidsaspecten van verzadigd vet en de uitkomst is meestal ten gunste van vet of op zijn slechtst neutraal. Maar dat willen ze niet horen en daarom moet er steeds weer een nieuw onderzoek worden gestart. De bronnen zijn er in overvloed maar ze worden domweg genegeerd.

 
@ vrysuyver:

Quote:
Hoe meer bronnen we hebben van duidelijk onderzoek en van medische mensen die ook opstaan en de klok luiden hoe makkelijker het voor ons is om mensen er op te wijzen.


Mijn idee: dat zie ik ook zo gebeuren met artsen als het gaat om de ziekte van lyme: de goede artsen ivm deze ziekte hebben eerst zelf de ziekte gehad of hun naasten en dan worden ze wakker over dat de huidige behandelprotocollen een wassen neus zijn.

Het is ook bekend dat artsen het makkelijker vinden om gemiddelde patienten behandelingen voor te schrijven die ze nooit of te nimmer zelf zouden gebruiken of aan hun naasten zouden voorschrijven. Dat gekomen uit een onderzoek over kankerbehandelingen, chemo. http://zaplog.nl/zaplog/article/75_procent_van_de_artsen_weigeren_zelf_chemotherapie/ En het is ook al eerder uit experimenten gebleken dat hoe verder een proefpersoon van iemand afstaat, hoe makkelijker het wordt voor die persoon om de ander toe te takelen. Dat zie je nu ook met die verschrikkelijke drones: de afstand is zo groot dat het niet moeilijk meer is om mensen te doden voor mensen. De computerspelletjes uit de speelgoedwinkel hebben de knoppenbedieners al goed voorgekookt voor dit soort verschrikkelijke praktijken.

Gisteren hoorde ik het verhaal over iemand die ik goed kende en die is nu dood.

Ik dacht gelijk "kanker".

Maar het bleek door een pistool - overvallen ergens in afrika tijdens een reis.

Moet je niet hebben, maar psychologisch voelt het veel wreder dan dood door vergiftiging door medicijnen.

Terwijl het principieel niet van elkaar verschilt.

Alleen vergiftigen is wat afstandelijker of ongrijpbaarder.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
504.332
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan