Edelgistvlokken

Hey allemaal,

Ik kan enkel edelgistvlokken op basis van melasse vinden hier in de buurt en niet die van Natufood die hier op het forum wordt aangeraden.

Kan ik deze kopen of kan er mij iemand eentje op Iherb aanraden?

Ik slik wel al een multi met ook vit B in.

Alvast bedankt!

 
eeeen, hij verwijst niet naar het product :roll:

kijk onder persoonlijke verzorging en dan zelfzorg

 
Weet je zeker dat ze niet in Belgie leveren? Ik bedoel, soms als je belt en het gewoon recht zoor zijn raap vraagt, dat ze je dan wel iets kunnen bieden. Heb je daarnaast nog even doorgegoogled? Ik zie tientallen winkels die Natufood Edelgist verkopen. Daar zal er wel eentje tussen zitten die in belgie levert voor een fatsoenlijke prijs.

 
Dag Inge,

In het Zeeuws-Vlaamse Sluis (waar de winkels standaard op zondag open zijn en het merendeel van de klantenkring uit België afkomstig is) bieden ze de Natufood in reformhuis van Polderman te koop aan. Deze mensen hebben ook een webwinkel.

 
Deze http://www.iherb.com/KAL-Nutritional-Yeast-Flakes-Unsweetened-22-oz-624-g/19095 heb ik van iherb, maar die meestal niet voorradig: dan moet je vragen of iherb je wil verwittigen als ze er weer zijn. Als het dan zover is dan moet je die gelijk weer bestellen, anders gaan ze aan je neus voorbij. Er zit wel een stickertje op dat er een toxische stof inzit. Ik heb het laten testen (energetisch) en toch was het nog steeds heel goed voor me. Het is relatief goedkope voedingsgist.

Dit http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Nutritional-Yeast-Mini-Flakes-16-oz-453-g/30690 merk wordt ergens op internet aangeraden door de westonprice foundation schijnbaar omdat het in de shopping guide zou staan van de WP foundation: http://www.radiantlifecatalog.com/product/frontier-nutritional-yeast/superfoods-supplements

De laatste is dus ook van melasse gemaakt: dat is volgens mij dus helemaal geen probleem.

 
Waarom pakken jullie geen Pax biergist! Daar zit ook chroom in. Bij de melasse versie niet.

 
Hoi Amancay: ik gebruik beide: ik vind voedingsgist erg lekker: ik doe deze in mijn ochtendyoghurtsmoothie: het heeft zo'n lekkere kazige smaak. Volgens mijn behandelaar zijn zowel biergist als voedingsgist goed voor je. Ze hebben overlap, maar zijn ook verschillend in wat ze te bieden hebben. Biergist smaakt vies, maar heeft het voordeel van de best opneembare vorm van chroom inderdaad tegen suikerziekte, naast de b-complex behalve b12. Voedingsgist bevat veel meer niacine (goed voor bloeddoorstroming, tegen infecties maar ook tegen suikerziekte), vitamine b12 en de gezonde glutamaatvorm.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
488.235
Leden
8.623
Nieuwste lid
Elaine-vdb
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan