• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Duitsland

Godsgeschenk

Well-known member
Wat is eigenlijk stasi?

Stasi​

Stasi staat voor Staatssicherheit en was jarenlang de geheime dienst voor de DDR ten tijde van de Koude Oorlog. Deze inlichtingendienst werd in 1950 in het leven geroepen om mensen die zich niet ‘politiek correct’ gedroegen op te sporen.
Alle middelen waren daarbij geoorloofd; eigen burgers werden afgetapt en gefilmd. Wanneer deze burgers zich niet netjes aan de regels van het systeem hielden werden ze opgepakt en opgesloten.

De Stasi telde maar liefst 260.000 medewerkers, waaronder ook veel infiltranten. Dit betekent dat één op de 50 burgers lid was van de Stasi. Het wantrouwen binnen de leefgemeenschappen in de DDR was daarom ook enorm. Er werden talloze dossiers van verdachte mensen opgebouwd die werden opgeslagen in de Stasi-archieven. Deze archieven zijn overigens tot op de dag van vandaag nog bewaard gebleven en kunnen nog steeds worden ingezien. Na de val van de Berlijnse Muur trachtte medewerkers van de Stasi de dossiers te vernietigen; dit lukte echter maar voor een deel.

Er werd door de Stasi spionnen ook in het buitenland informatie ingewonnen, met name in West-Duitsland. De toenmalige president van West-Duitsland, Willy Brandt, had zelfs enkele directe medewerkers die spioneerde voor de DDR en de Stasi. Andere taken van de Stasi waren de paspoortcontroles aan de grens en beveiliging van DDR politici.

Herkennen wij daar niet iets?

Dorothé
 

Godsgeschenk

Well-known member
Oud artikel, en ik plaats het niet voor de inhoud, die echter ook goed is.

...Die Linke is een directe afstammeling van de voormalige regerende Oost-Duitse Communistische Partij. Veel van de huidige leiders van Die Linke waren informanten voor de Stasi, de voormalige wrede geheime politie van Oost-Duitsland. De communistische Die Linke roept niet alleen op tot geweld tegen conservatieven, maar steunt ook openlijk de terroristische groepering Antifa.

Dorothé
 
K

Kattekop

Guest
Proefballon [twee kleuren] gaf wederom nog niet de juiste uitslag voor onze kleine duiveltjes. Try again later. Ooit moet het toch lukken, hoor je ze bijna denken.
 

Sailor

Well-known member
Ik snap er niks van die Duitsers hebben toch de oplossing 80 jaar geleden ook dus gewoon de zelfde gebruiken, is in ieder geval duidelijk wat de bedoeling is.
Nazi World Order
bbfb7280-5aa1-11e9-a704-0255c322e81b.jpeg
 

Lievergezond

Well-known member
Over de 3-G-regeling: https://thefireonline.com/gidsland-...n-die-niet-deelneemt-aan-de-nieuwe-ideologie/ in DL
Bergsma praat er hier over : filmpje begint ongeveer waar ze erover begint: bij 46 minuten zegt Bergsma: we worden straks behandeld als chronisch ongeneeslijk zieken (ook al zijn we gezond): dit heet in de psychiatrie overigens ´syndroom van munchausen by proxy´: je ziet het vaker bij moeders met een narcistische persoonlijkheidsstoornis die aandacht willen krijgen via veroorzaakte of geveinsde ziekte van hun kinderen
 
Laatst bewerkt:

Medusa

Well-known member
Dat wordt nog wat, de helft van de Duitsers uitsluiten van het publieke leven, want beraamd wordt dat nog zeker 40 miljoen inwoners niet volledig Geprikt zijn. Cijfers daarover zijn nogal onbetrouwbaar. Of je Genezen bent bepaalt de bevolking uiteraard niet zelf, en wie zou je ook geloven? Nee dan doen we niet meer op blauwe ogen en een gezond gelaat, dat moet met een officieel certificaat, dat ook maar zo lang geldig is.
Deze stap lijkt de logische overgang naar “2G”, en uiteindelijk naar “1G”. Omdat de “varianten” er voor gaan zorgen dat we als chronisch ongeneeslijk te boek gaan en testen niet meer van toepassing is, want onbetaalbaar of, nou ja, wat ze ook zullen verzinnen. Tot die tijd kunnen niet-gevaccineerde mensen diep in de buidel tasten – voor steeds vaker geëiste PCR-tests, die nu al tussen de 25 en 80 euro per stuk kosten. De kosteloze testen die Duitsland op elke straathoek aanbood zijn vanaf nu verdwenen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.250
Berichten
336.414
Leden
8.055
Nieuwste lid
AnnaKarina
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan