Documentaire: The Drugging Of Our Children

G

Guest

Guest
Volledige documentaire The Drugging Of Our Children

Als je weinig tijd heb, kijk dan in ieder geval vanaf 21:12 waar ze vertellen over begin jaren '90 en men toen begon scholen te 'waarderen' voor ADHD/ADD diagnoses van kinderen.

 
Quote:
Mentale handboeien

Josh Ovalle vertelt hoe hij omgaat met zijn ADHD. In het filmpje speelt hij Max en hekelt hij de verschillende soorten medicatie die zijn ADHD moeten behandelen. Ze maken ze hem emotieloos en asociaal. "Voor mij zijn die pillen mentale handboeien", zegt hij in het filmpje dat na twee weken al 320.000 keer werd bekeken.

http://www.joop.nl/kijk-nou/detail/artikel/24720_mijn_adhd_pillen_voelen_als_mentale_handboeien/

Treffende quote van een ex-gebruikster : met Ritalin ben ik de persoon die anderen willen dat ik ben, zonder Ritalin ben ik mezelf ... Dan ben ik liever mezelf.

http://alephinformeert.blogspot.fr/

Quote:
In zijn eigen praktijk begon Dr. Richard Saul naar de oorzaken van de symptomen te zoeken. Hij vond gevallen waarbij het kind ADHD medicatie voorgeschreven had gekregen, zoals een jong meisje dat klierde op school, waarbij bleek dat ze het schoolbord niet kon zien en een bril nodig had.

Een 36-jarige man die dacht dat hij ADHD had, dronk veel koffie en sliep weinig.

Het aantal voorschriften voor ADHD medicatie groeit enorm. In Amerika slikt inmiddels 15% van alle kinderen ADHD medicatie.

http://www.zielenknijper.nl/neurolo...ampaign=neuroloog-richard-saul-adhd-is-bedrog

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
488.241
Leden
8.623
Nieuwste lid
Elaine-vdb
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan