• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Demonstraties

🍀Evaatje🍀

Well-known member
Hadden die romei's niet beter die lui van de Zwarte Paraplu op kunnen pakken? WTF deden in het zwart geklede, gemaskerde 'demonstranten' daar? Was dit antifa? Of waren het zelf romeo's? Betaalde provocateurs, zoveel is zeker. Zie je ook wat ok al geruine tijd zeg, dat de pedo-agenda is gekaapt door boze mensen? Kijk naar Raatgever en Kat, wat heeft al die boosheod nu precies gedaan voor de slachtoffers van SRM? Zijn ze onderdewl van de oplossing of onderdeel van het probleem? Trap er niet in, mensen, we wprden geprovoceerd en zolang er in ons nog een angst- en boosheidscentrum leeft zijn er knoppen om op te drukken. Voed Het Beest niet, Willem Engel zegt dit al 3 jaar en de 'softe' boodschap van liefde, waarheid en geduld zal alsmaar waarder blijken te zijn.

Mike
Nee dit zijn oude bekenden in een nieuw jasje
Er werd teveel op ze gejaagd .... we kennen ze, ze zijn ok
 

Decem

Well-known member

Undercover police agitators known locally as "Romeo's" chased out of the people's protest against permanent Covid laws and in support of farmers in Amsterdam.
 

Medusa

Well-known member
Afgelopen zondag 4 september op de Dam was er na een mooie demonstratie toch weer een incident met de romeo’s, inmiddels beter bekend als bruinhemden. Volledig onverwachts werd er een demonstrant die op weg was naar huis overvallen en met een busje ontvoerd. Dit, zogenaamd omdat hij een hakenkruis met zich mee droeg. Willem en Martin maken in deze uitzending duidelijk waarom Martin op de Dam was en wat hij met het hakenkruis bedoelde, namelijk als teken van protest tegen de financiering van Nazi’s in de Oekraïne.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Plunderen geen goed idee. Je eigen huis vernielen is contraproductief en het speelveld van de tegenstander.

Mike
 
Laatst bewerkt:

Zathras

Well-known member
Plunderen geen goed idee. Je eigen huis vernielen is contraproductief en het speelveld van de tegenstander.

Mike
Helemaal mee eens, ik verwacht ook niet om zelf te plunderen. Ik verwacht dat er groepen mensen, aldanniet gedreven door honger eo kou, gaan plunderen.

De groepen die niet voor één dag eten in huis hebben enzo.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Johnny

Well-known member
Vandaag een wel/niet aangekondigde koffiedrinkmoment op het Museumplein. Kleine 50 man en op de achtergrond ME busjes en ook die met camera voor gezichtherkenning. Zij, met die busjes lieten het niet zo merken maar kwamen duidelijk voor niets.😁

Een creatieve geest dit mini winkelwagentje bedacht had.Screenshot_20220911-203503_Gallery.jpgScreenshot_20220911-203222_WhatsApp.jpg
 

Johnny

Well-known member
Is er al ergens wat meer bekend over hoe en wat op 18 september in Den Haag?
Nee niet publiekelijk.

De exacte locatie in Den Haag volgt 16 september.


 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.377
Berichten
408.907
Leden
8.491
Nieuwste lid
hoekie.01
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan