Degeneratie door straling

MRI is om hypofysetumor te volgen, dexa om te kijken of botten niet nog zwakker worden door afwezigheid van hormonen. (ben 27 jaar en heb osteoporose).
 
hoi Muis, 27 jaar en osteoperose is natuurlijk niet goed.
Ergens moet toch de sleutel voor je zijn om je natuurlijke hormoonproductie weer op gang te krijgen:
gisteravond vond ik bij de tips van mensen om de hormoonproductie (m.n. de schildklier) weer op gang te krijgen de tip van oefeningen volgens een bepaalde methode die erop gericht is met minimale inspanning en een minimum aan tijdsbesteding de dichtheid van het spierweefsel groter te maken en om de lymfen te stimuleren bij de afvalstoffenproductie: beide heeft een groot effect op het hormoonstelsel en daarmee ook op de botdichtheid: zie: http://www.t-tapp.com/success/betsyk/default.html / https://www.fatsforum.nl/forums/topic/overgang-1/page/2/#post-146188
Zou het ook iets voor jou zijn?
Deze ochtend heb ik ermee geexperimenteerd voorzichtig, en ik voelde gelijk effect op mijn spijsvertering en lichaam.
Ik heb een dvd gedownload (gratis): bij interesse kan ik jou of wie dan ook de tijdelijke link geven om hem te downloaden.
 
Overigens is een hypofysetumor ook niet mis natuurlijk en ik in jouw geval geneigd kunnen zijn om te gaan voor de MRI denk ik. Maar dat zeg ik zonder al te veel onderzoek naar de gevolgen van MRI´s te hebben gedaan: wat ik zeker wel zou doen van tevoren nog als ik jou was.
 
hoi Muis je kunt op youtube t-tapp invoeren als zoekterm en dan krijg je gelijk filmpjes te zien en die oefeningen kun je proberen.
Ik wilde je nog zeggen dat alfalfa ook helpt voor je hypofyse (in het engels pituitary gland) stimuleren: http://tinyurl.com/zy359qn

Muis en Hilde hallo! vandaag of morgen plaats ik hier een tijdelijke link naar de -dan dus dit keer gratis- te downloaden dvd met t-tapp-sessies.
 
hoi Muis, alfalfa is het kruid voor het uitbalanceren van de hypofyse: http://tinyurl.com/zy359qn
Zie hier een youtubefilmpje van een getuigenis van iemand die zweert bij alfalfa:
Zij doet het met pillen, maar je kunt ook zelf alfalfa kiemen bijv. of alfalfa kopen.

Muis en Hilde, hallo!, ik plaats hier de download-link vandaag of morgen.
 
Echt specifiek alfalfa: maar die kun je natuurlijk ook zo kopen: dat is de meest bekende kiemplant voor ons in NL en kennelijk is het een belangrijke plant voor de hypofyse: om de werking ervan in balans te krijgen.
Kan zijn dat je er misschien erg veel van moet eten voor je effect sorteert: dan helpen pillen ook: of je maakt er een smoothie van op de 1 of andere manier die je wel wegkrijgt of je verwerkt het in een soep (maar jammer is dan dat je de nodige enzymen eruitkookt) of een salade o.i.d.
 
hoi Hilde, Muis en andere geinteresseerden: hierbij een tijdelijke link voor een gratis download van een t-tapp-sessie: https://dl.dropboxusercontent.com/u/209895/tijdelijk/t-tapp_basic_plus_workout1.avi
 
Ik zou niet al te moeilijk doen over de 'straling'. Je ontkomt er niet aan. Hele dagen zit je in 4g straling. En ook als je dit forum bezoekt (hetzij via telefoon, hetzij via de computer) krijg je te maken met straling. Ik denk dat je op moet passen met dat je niet doorschiet. Gewoon doen dus.
 
hoi Hilde, Muis en (eventueel) anderen: even nog over de laatste oefening van de download: die heeft misschien wat meer voorbereiding nodig dan in het filmpje zelf van de download: zie hier meer uitleg om de beweging onder de knie te krijgen als voorbereiding: ("hoe down")


Hoe Downs movement has been known to:
• Increase mental clarity.
• Help control hormonal mood swings often experienced with PMS and menopause.
• Drop glucose levels quickly (from 62 to 85 points upon completion and an average rate up to 100 points at 10 minutes post completion.
• Burn off excess glucose before it converts to fat.
• Increase brain balance.

Hoe Downs involve simultaneous left/right brain, mind-to-muscle movement. Because of this, initial coordination doing the single count lift/touches from front to side can be challenging, but within a week cognitive processing significantly improves. It is important to exercise the brain as well as the body for better quality of life!

Hoe Downs are aerobic and, like all T-Tapp movements, they use full fiber muscle activation to work your whole body - legs, backside, core, lats and abs all at once!

Try Hoe Downs once or twice a day and see what they do for you!

 
Muis, alfalfa heet in het Nederlands ook wel Luzerne: zo heet het misschien als kiemzaad, mocht je het zelf willen gaan kiemen.
Nog een link: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/109655-de-geneeskracht-van-alfalfa.html
 
@Lievergezond: de intake verliep slecht. De coloscopie zelf verliep goed. De arts die de intake heeft gedaan is trouwens ontslagen.

Maar de ene ervaring is de ander niet. 'Het ziekenhuis' is zo gigantisch groot.
 
‘Het ziekenhuis’

Het is precies wat het zegt: een ziekenhuis.
Heette het maar eens het huis der genezing.

;)
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.839
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan