Dag allemaal,
Gisteren heb ik de info van Mike Donkers ontdekt over bijnieruitputting.
Hoewel ik reeds behoorlijk gezond leef, zou ik toch graag de aanbevelingen in het Ebook eens willen uitproberen, omdat ik al jaren kamp met zware vermoeidheidsproblemen. Het Keltisch Zeezout is een van eerste stappen die ik wil toevoegen. Nu had ik reeds een zakje zout staan van Danival (zie link null) en ik heb hier gisteren een Sole van gemaakt, in de veronderstelling dat er maar 1 soort Guerande zout is en ik dus het juiste zout had.
Echter nu lees ik hier dat er ‘goedkoper’ Guerande zout bestaat, dan minder gecontroleerd wordt op de kwaliteit? Ik vrees dus dat het Danival zout hiertoe behoort, maar wie kan me dit met zekerheid zeggen?
Ik heb dus gisteren mijn eerste glas gedronken, en ik ben eigenlijk vooral ongerust over de ‘veiligheid’ van dit mengsel. De Sole ziet er troebel uit (zal wel niet anders kunnen) maar vooral: er zweven vanalle deeltjes in rond (ook bv. kleine zwarte deeltjes) en ik vraag me af wat er nog meer in zit .... parasieten, microben, eitjes ... ? Ik ben niet het type dat zich snel ‘vies’ maakt van iets, maar hier durf ik toch niet meer van drinken ... Wie kan me adviseren hierover?
Alvast bedankt !
Lesley
Gisteren heb ik de info van Mike Donkers ontdekt over bijnieruitputting.
Hoewel ik reeds behoorlijk gezond leef, zou ik toch graag de aanbevelingen in het Ebook eens willen uitproberen, omdat ik al jaren kamp met zware vermoeidheidsproblemen. Het Keltisch Zeezout is een van eerste stappen die ik wil toevoegen. Nu had ik reeds een zakje zout staan van Danival (zie link null) en ik heb hier gisteren een Sole van gemaakt, in de veronderstelling dat er maar 1 soort Guerande zout is en ik dus het juiste zout had.
Echter nu lees ik hier dat er ‘goedkoper’ Guerande zout bestaat, dan minder gecontroleerd wordt op de kwaliteit? Ik vrees dus dat het Danival zout hiertoe behoort, maar wie kan me dit met zekerheid zeggen?
Ik heb dus gisteren mijn eerste glas gedronken, en ik ben eigenlijk vooral ongerust over de ‘veiligheid’ van dit mengsel. De Sole ziet er troebel uit (zal wel niet anders kunnen) maar vooral: er zweven vanalle deeltjes in rond (ook bv. kleine zwarte deeltjes) en ik vraag me af wat er nog meer in zit .... parasieten, microben, eitjes ... ? Ik ben niet het type dat zich snel ‘vies’ maakt van iets, maar hier durf ik toch niet meer van drinken ... Wie kan me adviseren hierover?
Alvast bedankt !
Lesley