Covid vaccins

De kassa moet natuurlijk wel blijven rinkelen dus nu ook een vaccin tegen lyme....
Er is een vaccin in de maak, meldde dit online dagblad. Door Pfizer, in samenwerking met het Franse biotechbedrijf Valneva. En Pfizer wil dat in september gaan testen. Het plan is om de mensen in het onderzoek in een periode van 9 maanden 3 keer te injecteren en ze na een jaar een booster te geven. Ook dat klinkt bekend. Terwijl er in Nederland maar weinig mensen zijn die er chronisch last van krijgen, jaarlijks zo’n 1000 tot 2500. Meestal is een tekenbeet goed te behandelen met antibiotica. Dus ‘is prikken wel nodig’ vraagt het artikel zich af.
Het heeft er dus alle schijn van dat de ziekte van Lyme het protocol van COVID-19 volgt om het farma-verdienmodel te dienen. Een angstcampagne om de behoefte aan een oplossing te creëren en vervolgens de verlossende prik op de markt brengen.
 

Tot voor kort ‘complottheorie’, nu in onderzoek aangetoond: Shedding, overdracht van COVID-19 door gevaccineerden op ongevaccineerden, is reële mogelijkheid​


Het was tot nu toe een ‘complottheorie’: het overdragen via de lucht (aerosolen) door COVID-gevaccineerden van antilichamen aan ongevaccineerden, ook wel ‘shedding’ genoemd. Zo zouden ongevaccineerden mensen ziek kunnen worden door contact met gevaccineerden.

Factcheckers sprongen er bovenop en haastten zich te ontkennen dat dit mogelijk was.

Maar zoals met veel ‘complottheorieën’ lijkt ook deze theorie dichter bij de waarheid te liggen dan de overheid wil bekennen: Een nieuwe pre-print studie gepubliceerd door de Universiteit van Colorado concludeerde dat antilichamen kunnen worden overgedragen via aerosolen.

In het onderzoek werd bij niet-gevaccineerde kinderen die in gevaccineerde of niet-gevaccineerde huishoudens woonden een neusuitstrijkje genomen op COVID-19-antilichamen.

PDF Bestand:
Bevindingen van peer-reviewed onderzoek gepubliceerd in de Gazette of Medical Sciences lijken ook de overdracht van vaccins te ondersteunen.

Aangevuld met talloze getuigenissen van mensen die menen ziek te zijn geworden kort na contact met gevaccineerden leveren een overtuigend beeld op dat ‘shedding’ wel degelijk mogelijk is.

Uiteraard zal de farmaceutische industrie er alles aan doen om deze onderzoeken te ontkrachten. De EU, de EMA het CBG en het Lareb zullen zich aansluiten bij hun broodheren.
 
Mijn man zei net dat hij hoorde van zijn tennispartner die werkzaam is op priklocatie Rotterdam AirPort dat de opkomst gister laag was namelijk 39prikken gezet MAAR vandaag maar liefst 646 prikken gezet! Het liep vandaag storm ten opzichte van gister. Het ging hier om de 5e en voor sommigen zelfs 6e prik.
 
Mijn man zei net dat hij hoorde van zijn tennispartner die werkzaam is op priklocatie Rotterdam AirPort dat de opkomst gister laag was namelijk 39prikken gezet MAAR vandaag maar liefst 646 prikken gezet! Het liep vandaag storm ten opzichte van gister. Het ging hier om de 5e en voor sommigen zelfs 6e prik.
Hoe dom kunnen mensen zijn. Er is inmiddels zoveel bekend over de prikjes, dat je toch verwacht dat een normaal denkend mens die rotzooi toch nie wil.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.780
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan