• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Covid vaccins

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding

Neem de menselijkheid weg en je neemt de ONVERVREEMBARE mensenrechten weg die je vanaf de geboorte hebt meegekregen. Dit is een directe aanval op God!

Mike
 

Ragnar Peterson

Well-known member
 

Fries Foar Frijhiid

Well-known member

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Interesting. Klokkenluiders worden als samenzweerders neergezet. Omgekeerde wereld. PANIC!
 
Laatst bewerkt:

Lievergezond

Well-known member
“Kwetsbaren moeten net zo bang zijn voor de gevaccineerde meerderheid als voor die ene ongevaccineerde vriendin. Ik weet niet of het ooit nog lukt dat misverstand recht te zetten.”

''De geschiedenis leert dat het nogal gevaarlijk is om als autoriteit een minderheid te bestempelen als een te mijden ziektekiemen verspreidende bedreiging voor de volksgezondheid. Zulke ideeën gaan soms een eigen leven leiden. De schade zit maar deels in het daadwerkelijke beleid. Wat mensen elkaar aandoen, onder het mom van ‘de wetenschappelijke waarheid’, gesteund door het bestuur van het land, dáár zit het grootste verdriet. Het weefsel dat uiteen wordt gereten. En dat dan blijkt dat het allemaal voor niets is geweest.”

https://www.nrc.nl/nieuws/2021/11/26/een-land-van-goedzakken-moet-je-niet-dwingen-a4066991/appview
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
364.611
Leden
8.328
Nieuwste lid
Opa
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan