COVID vaccinatie bijwerkingen

Capel wijst erop dat er een bepaald eiwit is dat niet meer voorkomt in de natuur en dat via een behandeling die nu weer gestart wordt overal in je lichaam tot expressie wordt gebracht. “En laat dat eiwit nou toxisch zijn en iets met stolling en het hart doen.”


En dan zie je in het rijtje met dingen die je niet mag noemen onder meer hartproblemen, hersenbloedingen, maar ook het tumorsuppressorgen P53 dat geremd wordt, met woekeringen oftewel kanker tot gevolg.
 

Ja zegt die arts aan het einde van zijn filmpje: de politiek verzaakt helaas, wij artsen moeten mensen tot de orde roepen. Dat is zo, maar dat had hij al eerder moeten doen als arts, of als mens. Maar het is zijn beroep, niet het mijne. De politiek mag al niet op zijn stoel zitten. Daar ging het mis:
 
Ik stond gisteren met iemand te praten en bij hem op het bedrijf was er een chauffeur met een tia in zijn oog. Nu 1 oog blind en arbeidsongeschikt voor rijden op vrachtwagen:-(
 
Dr. Christiane Northrup begint (of al begonnen) een datingbureau voor ongevaccineerden met als voornaamste doel .. de "nieuwe mens ..." (+- 09:00: ...met normaal kritisch denkvermogen die geloven in het door God geschonken natuurlijke immuumsysteem) geboren laten worden. Ongevaccineerd, niet transhumaan (0,0 gefuckiseerd).


Vanaf ongeveer 04:00-09:30 baby-meisjes vaginaal doodgebloed a.g.v. contact met gevaccineerde oma's!
Gewoon een globaal genocide programma! Gigangtische daling in bevolkingsaantallen aanstaande.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.669
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan