• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

COVID vaccinatie bijwerkingen

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding

Medusa

Well-known member
Capel wijst erop dat er een bepaald eiwit is dat niet meer voorkomt in de natuur en dat via een behandeling die nu weer gestart wordt overal in je lichaam tot expressie wordt gebracht. “En laat dat eiwit nou toxisch zijn en iets met stolling en het hart doen.”


En dan zie je in het rijtje met dingen die je niet mag noemen onder meer hartproblemen, hersenbloedingen, maar ook het tumorsuppressorgen P53 dat geremd wordt, met woekeringen oftewel kanker tot gevolg.
 

Lievergezond

Well-known member

Zathras

Well-known member
Ik stond gisteren met iemand te praten en bij hem op het bedrijf was er een chauffeur met een tia in zijn oog. Nu 1 oog blind en arbeidsongeschikt voor rijden op vrachtwagen:-(
 

Pa Triot

Well-known member
Dr. Christiane Northrup begint (of al begonnen) een datingbureau voor ongevaccineerden met als voornaamste doel .. de "nieuwe mens ..." (+- 09:00: ...met normaal kritisch denkvermogen die geloven in het door God geschonken natuurlijke immuumsysteem) geboren laten worden. Ongevaccineerd, niet transhumaan (0,0 gefuckiseerd).


Vanaf ongeveer 04:00-09:30 baby-meisjes vaginaal doodgebloed a.g.v. contact met gevaccineerde oma's!
Gewoon een globaal genocide programma! Gigangtische daling in bevolkingsaantallen aanstaande.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.377
Berichten
408.932
Leden
8.491
Nieuwste lid
hoekie.01
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan