COVID vaccinatie bijwerkingen

Zou het........?
Chantal Janzen is enorm aangedaan nadat zij heeft vernomen dat Max Meertens is overleden. De cameraman en fotograaf is slechts 26 jaar geworden.
 

Er zullen steeds minder ongevaccineerde mensen en steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis terechtkomen. Dat zei viroloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche in een interview met Clas Sivertsen, oprichter van Assaya.


Dus hoe langer deze pandemie voortduurt, hoe minder voorzorgsmaatregelen de ongevaccineerden hoeven te nemen. Leef gezond en vermijd extreme situaties, adviseerde Vanden Bossche.


Het is allemaal met elkaar verbonden​


Hij voorspelt dat we over enkele weken of maanden een ‘enorme chaos’ gaan meemaken. “Het zal beginnen met ziekenhuizen die omvallen,” waarschuwde de viroloog.


Sivertsen merkte op dat ondertussen de cryptomarkt instort en de inflatie maar blijft stijgen. “Het is allemaal met elkaar verbonden,” reageerde Vanden Bossche.


Hij zei verder dat Afrika dit spel ‘gaat winnen’. “Waarom? Omdat zij niet vaccineren. Alleen in het noorden en het zuiden, maar zelfs in Zuid-Afrika is de vaccinatiegraad nog altijd relatief laag.”


Voortgestuwd door de mens​


Daar worden hier en daar wel wat gevallen gemeld, maar doen zich geen omikrongolven voor, zei hij. “Ze ontwikkelen groepsimmuniteit. Daar moeten we allemaal naartoe. Dit zou het einde van de westerse beschaving kunnen betekenen,” zei Vanden Bossche.


De vaccinoloog wees erop dat dit niet langer een natuurlijke pandemie is, maar een pandemie die wordt voortgestuwd door de mens.


“Als ongevaccineerde hoef je je geen zorgen te maken,” verzekerde hij.
 

Nieuw onderzoek laat zien dat coronavaccins een ramp zijn: 750.000 doden en 30 miljoen letselgevallen in VS​

Hij schat dat 5 miljoen Amerikanen arbeidsongeschikt zijn geraakt door het vaccin. Zo’n 750.000 Amerikanen zijn overleden door de prik, zegt Kirsch.
 

Manuëla Kemp keert na incident niet terug op de radio​


Manuëla kwam tijdens haar laatste uitzending afgelopen april plots niet meer uit haar woorden en verdween toen uit de studio. Volgens MAX is in goed overleg besloten dat de zangeres niet meer terugkeert.

Tia
 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.689
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan