• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

COVID vaccinatie bijwerkingen

Medusa

Well-known member
Zou het........?
Chantal Janzen is enorm aangedaan nadat zij heeft vernomen dat Max Meertens is overleden. De cameraman en fotograaf is slechts 26 jaar geworden.
 

Lievergezond

Well-known member

Er zullen steeds minder ongevaccineerde mensen en steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis terechtkomen. Dat zei viroloog en vaccinoloog Geert Vanden Bossche in een interview met Clas Sivertsen, oprichter van Assaya.


Dus hoe langer deze pandemie voortduurt, hoe minder voorzorgsmaatregelen de ongevaccineerden hoeven te nemen. Leef gezond en vermijd extreme situaties, adviseerde Vanden Bossche.


Het is allemaal met elkaar verbonden​


Hij voorspelt dat we over enkele weken of maanden een ‘enorme chaos’ gaan meemaken. “Het zal beginnen met ziekenhuizen die omvallen,” waarschuwde de viroloog.


Sivertsen merkte op dat ondertussen de cryptomarkt instort en de inflatie maar blijft stijgen. “Het is allemaal met elkaar verbonden,” reageerde Vanden Bossche.


Hij zei verder dat Afrika dit spel ‘gaat winnen’. “Waarom? Omdat zij niet vaccineren. Alleen in het noorden en het zuiden, maar zelfs in Zuid-Afrika is de vaccinatiegraad nog altijd relatief laag.”


Voortgestuwd door de mens​


Daar worden hier en daar wel wat gevallen gemeld, maar doen zich geen omikrongolven voor, zei hij. “Ze ontwikkelen groepsimmuniteit. Daar moeten we allemaal naartoe. Dit zou het einde van de westerse beschaving kunnen betekenen,” zei Vanden Bossche.


De vaccinoloog wees erop dat dit niet langer een natuurlijke pandemie is, maar een pandemie die wordt voortgestuwd door de mens.


“Als ongevaccineerde hoef je je geen zorgen te maken,” verzekerde hij.
 

Medusa

Well-known member

Nieuw onderzoek laat zien dat coronavaccins een ramp zijn: 750.000 doden en 30 miljoen letselgevallen in VS​

Hij schat dat 5 miljoen Amerikanen arbeidsongeschikt zijn geraakt door het vaccin. Zo’n 750.000 Amerikanen zijn overleden door de prik, zegt Kirsch.
 

Cita.

Well-known member

Forum statistieken

Onderwerpen
4.364
Berichten
403.042
Leden
8.469
Nieuwste lid
Judita
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan