• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

COVID vaccinatie bijwerkingen

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
We zien dit nu bij veel mensen die gevaccineerd zijn. Ze beginnen gek te worden. Ze kunnen niet meer nadenken. Ze worden dement. Ze kunnen niet meer horen. Ze kunnen niet meer praten. Ze kunnen niet meer zien. Ze zijn niet langer de persoon die ze waren. Ze zijn verwoest. Hun brein is verwoest, vervolgde de emeritus hoogleraar.

De patholoog die de autopsie uitvoerde, trof het spike-eiwit ook aan in het hart. “Dit betekent dat het gen dat ze hebben geïnjecteerd bij miljarden mensen de bloedvaten van het brein en het hart bereikt. Ze doden mensen. Ze doden mensen op de meest verschrikkelijke, angstaanjagende manier,” zei Bhakdi.

De microbioloog noemt corona een ‘criminele hoax’.


Mike
 

Godsgeschenk

Well-known member
1669473632237.png

Zou het wat met de prik te doen hebben? Ik ben er wel door geschokt. Mijn jeugd met Fame en Flashdance. Niet zomaar iets, maar op 14 jarige leeftijd was ik werkelijk goed in dansen (en mager) en heb meermaals opgetreden en gedanst op Flashdance. Zelfs bij een 'leuk' wedstrijdje bijna de eerste prijs gewonnen.
Snik...

Dorothé
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.394
Berichten
417.595
Leden
8.513
Nieuwste lid
jack2525
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan