COVID vaccinatie bijwerkingen


“Ik heb heel veel complicaties gezien bij zwangere vrouwen, bij moeders en foetussen, kinderen,” zei Thorp. “Foetale sterfte, miskramen. Wat ik de afgelopen twee jaar heb gezien, is ongekend.”

Zwijgplicht​

De foetale sterfte is toegenomen, evenals het aantal miskramen, maar artsen en verpleegkundigen hebben een zwijgplicht opgelegd gekregen.

Uit gegevens die de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA heeft vrijgegeven, blijkt dat er tussen 1 december 2020 en 28 februari 2021 bij 274 vrouwen iets mis was gegaan bij de zwangerschap na coronavaccinatie. 27 procent van de gevallen is aangemerkt als ‘ernstig’. Denk daarbij aan samentrekking van de baarmoeder, spontane abortus, vroegtijdig gebroken vliezen en foetale sterfte.

Het is niet bekend hoeveel prikken er in die periode zijn gezet. Het gedeelte van het document waarin dat staat, is zwartgelakt. “Waarom hebben ze dat zwartgelakt?” vroeg Thorp.

Dat is heel zorgwekkend​

Mike Yeadon, voormalig vicepresident van Pfizer, zei tegen The Epoch Times dat de farmaceutische industrie al sinds 2012 weet dat lipide-nanodeeltjes, die onder andere worden verwerkt in de mRNA-vaccins, zich ophopen in de eierstokken van gevaccineerde vrouwen.

Een lipide-nanodeeltje is een piepklein deeltje dat het mRNA aflevert in het lichaam. Ze passeren allerlei barrières in het lichaam, waaronder de bloed-hersenbarrière en de placentabarrière. Zo komen ze in het foetale weefsel in de baarmoeder terecht. Dat is heel zorgwekkend, aldus Thorp.

Eitjes worden op deze manier blootgesteld aan een potentieel desastreus en giftig lipide-nanodeeltje, zei hij.
 

Van januari tot maart dit jaar overleden in IJsland 760 mensen. Dat zijn 30 procent meer sterfgevallen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De oversterfte bedroeg in het eerste kwartaal 28 procent in vergelijking met het gemiddelde van de afgelopen vijf jaar.

Hoofdepidemioloog Thorolfur Gudnason, die onlangs ernstig ziek werd door corona ondanks dat hij drie keer is gevaccineerd, zei dat de scherpe stijging kan worden verklaard door ‘corona’.

iceland deaths 1024x527 1
Foto: Aantal sterfgevallen in IJsland per kwartaal van 2017 tot en met 2022 (The Daily Sceptic)

Fractie​

De IJslandse econoom Thorsteinn Siglaugsson schrijft dat er sinds het begin van dit jaar 64 mensen zijn overleden met corona. Het is niet bekend welk deel daarvan mét corona of dóór corona is overleden. Corona kan de stijging dus slechts deels verklaren, aldus Siglaugsson.

In het eerste kwartaal zijn twee sterfgevallen na vaccinatie gemeld. Dit is mogelijk slechts een fractie van het werkelijke aantal.

Explosief​

Normaal gesproken overlijden er in IJsland gemiddeld 592 mensen in het eerste kwartaal. Hoe kun je dan verklaren dat het er nu opeens 760 zijn? Corona kan de oversterfte niet verklaren. Uit de beschikbare gegevens blijkt dat de meeste sterfgevallen zich voordeden onder 70-plussers.

In november, december en januari kreeg een derde van de IJslandse bevolking – met name de oudere mensen – een derde coronaprik. In het eerste kwartaal van 2022 steeg de sterfte explosief. In diezelfde periode kreeg een deel van de bevolking de boosterprik toegediend, benadrukt de econoom.

[The Daily Sceptic]
 


Afgelopen weekend maakte de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bekend dat ten minste één kind is overleden door acute hepatitis. Er zijn inmiddels zo’n 170 gevallen van deze geheimzinnige leverontsteking onder jeugdigen gemeld in 12 landen.

In Nederland zijn ook enkele patiënten geregistreerd met de gevaarlijke ziekte. Drie daarvan ondergingen een levertransplantatie. De meeste gevallen zijn gemeld in Groot-Brittannië. Volgens de WHO is bij 74 zieke kinderen een adenovirus gevonden, dat normaal gesproken tot verkoudheid leidt.

Nieuwe studie​

De Amerikaanse cardioloog en epidemioloog Peter McCullough legde uit dat de getroffen kinderen last krijgen van koorts, buikpijn en geelzucht. Hij zei dinsdag in het tv-programma The Ingraham Angle dat we moeten zien te achterhalen of de kinderen corona hebben gehad en of ze op de één of andere manier zijn blootgesteld aan het coronavaccin.

Presentatrice Laura Ingraham verwees naar een nieuwe studie waaruit blijkt dat coronavaccinatie hepatitis kan uitlokken. McCullough voegde toe dat meerdere wetenschappers inmiddels hebben aangetoond dat coronavaccinatie acute hepatitis kan veroorzaken, onder meer via een auto-immuunreactie.

Boosdoener​

Het spike-eiwit dat na vaccinatie in het lichaam wordt aangemaakt, zou volgens de epidemioloog de boosdoener kunnen zijn.

Toen Ingraham erop wees dat boosters ook aan kinderen worden aangeboden en dat jeugdigen misschien in het najaar nog een booster moeten halen om naar de universiteit te kunnen, schudde McCullough zijn hoofd.
 


Arts Chris Alan Schoemaker uit Ontario werkte de afgelopen twee jaar in een Canadese coronakliniek, waar onder andere coronatesten werden afgenomen. Twee tot drie maanden lang gaf hij coronavaccins aan ouderen.

Hij begon zich in te lezen over het vaccin en kwam tot de ontdekking dat de prik het gevaarlijkst is voor mensen met een sterk immuunsysteem. De overreactie van het immuunsysteem is het sterkst bij jongvolwassenen en kinderen, zei hij.


De kans dat er iets ergs gebeurt, is het grootst bij de gezondste mensen, benadrukte Schoemaker in een interview met Laura-Lynn Thompson.
Misdaad

Hij verwees naar data uit Groot-Brittannië waaruit blijkt dat 10- tot 14-jarige kinderen die volledig gevaccineerd zijn tegen corona 52 keer meer kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde kinderen.


Het is dan ook niet verrassend dat kinderen jonger dan 12 jaar in een land als Zweden geen vaccin tegen corona krijgen. Als je dit vaccin aan kinderen jonger dan vijf geeft, bega je een misdaad, zei de arts.


Duizelingwekkend​

Voor elk coronasterfgeval onder kinderen dat je voorkomt door te vaccineren, veroorzaak je 117 gevallen van zeer ernstige bijwerkingen, waarvan de helft sterfgevallen, voegde hij toe.​


“Dit is duizelingwekkend,” reageerde Thompson.

Schokkend​

Toen het vaccin werd goedgekeurd voor kinderen jonger dan 17 besloot Schoemaker om niet langer in de kliniek te werken. Hij wist instinctief dat de prik veel schade zou veroorzaken.

De arts wees er verder op dat er jaarlijks tussen de één en zes piloten overlijden. In 2021 waren dat er 111, zei hij. “Schokkend,” aldus Thompson.
 

Pfizer en BioNTech kunnen niet garanderen dat hun coronavaccin veilig en effectief genoeg is voor permanente goedkeuring, valt te lezen in een recent gepubliceerd rapport. Desondanks zijn miljoenen mensen met dit vaccin gevaccineerd en wordt het nog altijd gebruikt. BVNL, de partij van Wybren van Haga, schrikt hiervan en wil opheldering van zorgminister Kuipers.


BioNTech schrijft in het jaarlijkse investeerdersrapport: “Wij zijn mogelijk niet in staat dusdanige effectiviteit en veiligheid van ons Covid-19-vaccin aan te tonen voor het verkrijgen van permanente goedkeuring in de Verenigde Staten, Europa en andere landen, waar het vaccin is ingezet voor gebruik in noodsituaties, of voorwaardelijke goedkeuring heeft gekregen.”


Flinterdunne legitimering​


“Schokkend,” twittert Van Haga. De mensen die een vaccin van Pfizer en BioNTech hebben gekregen, zijn tegen wil en dank verworden tot proefkonijnen in misschien wel de grootste clinical trial aller tijden, schrijft BVNL.


“Niet alleen zijn veel mensen zich daar helemaal niet van bewust geweest en er bovendien niet over geïnformeerd, daarnaast wordt het Pfizer-vaccin op dit moment nog steeds gebruikt,” merkt de partij op. “Terwijl er geen sprake meer is van een ‘noodsituatie’, waarmee de toch al flinterdunne legitimering voor het inzetten van dit experimentele middel er dus niet meer is.”

Dit kan niet zonder gevolgen blijven​

Er is – en wordt nog steeds – op grote schaal risico genomen met de volksgezondheid, schrijft BVNL. De partij wil van Kuipers volledige openheid van zaken. “Wat betekenen deze conclusies van de farmaceut voor de gezondheid van de vele Nederlanders die zijn geïnjecteerd met een mogelijk onveilig middel? Wordt het gebruik van het vaccin van Pfizer en BioNTech nu per direct gestaakt? En betekent dit niet dat het héle vaccinatieprogramma stilgelegd moet worden?”

Er lijkt de afgelopen twee jaar met levens te zijn gespeeld. Dit kan niet zonder verantwoording en gevolgen blijven, benadrukt BVNL.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
496.282
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan