• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

COVID vaccinatie bijwerkingen

edwin

Well-known member

Waar veel vrouwen bijwerkingencentrum Lareb bellen voor een melding van een menstruatiestoornis na een vaccinatie, belde Saskia (27) met iets anders. Ze liep een hartspierontsteking op. De zeldzame bijwerking heeft mogelijk blijvende schade aangericht.

BLIJVENDE SCHADE​

“Ik hoefde niet te blijven, maar sta nog wel onder controle. Daarnaast mag ik me niet inspannen, moet ik rust nemen en slik ik nu bètablokkers (voor verlaging van mijn bloeddruk en hartslag) en plaspillen, die een vochtafdrijvende werking hebben. Het gaat al een stuk beter dan een paar weken geleden, maar ik ben erg geschrokken van de situatie.

Uit een gesprek met mijn cardioloog kwam naar voren dat de ontsteking mogelijk blijvende schade aan mijn hart heeft aangericht. Dit weten we pas over een paar maanden zeker. Ik moet zeggen dat ik nog niet sta te springen om een boosterprik. Ik ben er nog niet over uit of ik ‘m wil nemen en wacht het advies van de specialisten af.”

Gewoon de booster nemen. Wat kan er nou fout gaan?
 
  • Haha
Waarderingen: Gaia

IngridM

Well-known member
Kan iemand mij zeggen hoe betrouwbaar het UK Health Security Agency is?????

Dit is nl. wat ze beweren:

Officiële Britse overheidsgegevens van de afgelopen 5 maanden bewijzen dat Covid-19 Boosters het aangeboren immuunsysteem vernietigen en AIDS veroorzaken​

Wel eerder hier en daar voorbij horen komen, dus mijn denk ik oprechte vraag: zou het dan echt nu aan het licht komen en hoe betrouwbaar is deze info. Ik geloof nl. niet zo heel veel meer.😉
dit alles staat op Frontline nieuws, van 13 januari 2022

De UKHSA Vaccin Surveillance Rapporten die gebruikt zijn voor ons onderzoek kunnen allemaal hier gevonden worden –

 

🦋 Aponi

Well-known member
Sandra Opperman voelde aan haar keel en merkte dat haar lymfeklieren vergroot waren.
En die werden steeds dikker.
"Dat deed vreselijke pijn. Ik wilde echt niet meer slikken en het voelde alsof mijn keel werd dichtgeknepen."
Omdat het niet over ging, en Sandra ook steeds slechter kon horen aan één oor, ging ze naar de dokter. "Ik schrik normaal niet snel, maar dit keer vertrouwde ik het niet.
Wat bleek: door de druk op mijn lymfeklieren, werd de druk op mijn oor zo groot dat er een gat in mijn trommelvlies is ontstaan.
Daarom ben ik nu tijdelijk doof aan één oor.
Heel vervelend, maar gelukkig zegt de dokter dat het allemaal goedkomt."

In de meeste gevallen, vertelt Agnes Kant, is de bijwerking niet zo heftig als bij Sandra.
We zien ook meldingen waarbij wordt omschreven dat de bult zo dik is als een golfbal.
Maar als je deze verdikking krijgt na je vaccinatie, hoef je niet bezorgd te zijn."

 

Lievergezond

Well-known member

Toenemend aantal doodgeborenen, deze specialist kreeg 4 meldingen in 1 week​

in Corona, Mens en Dier 15 januari 2022 06:00 2 Reacties

Specialist postmortale zorg Edwin Spieard ziet een toename van het aantal meldingen van doodgeborenen. In één week kreeg hij vier meldingen binnen, laat hij weten in een bericht op LinkedIn.
De meldingen varieerden van 24 tot en met 36 weken zwangerschap. Soms blijven de kinderen nog een tijdje in de buik van de moeder voordat ze uiteindelijk geboren worden.
Spieard vraagt anderen hoe zij omgaan met het toenemende aantal meldingen. Hij hikt naar eigen zeggen wat aan tegen de veranderingen die hij constateert bij veel overledenen die hij onder handen krijgt.

Donkerblauw tot zwart​

Eind vorig jaar schreef hij dat hij ineens wekelijks overledenen tegenkomt met een onaangename verkleuring in het gezicht, schouders en bovenarmen. “Het zuurstofarme bloed dat ik uit deze overledene haal, is stroperig donkerblauw tot zwart (niet overdreven).”
Ook andere mensen zien die veranderingen. “Hetzelfde zegt mijn zus die ook in de uitvaart werkt,” schrijft Andrea Maertzdorff.

Schrijnende toename​

Uitvaartonderneemster Anja de Roos reageert: “Schrijnende toename van het aantal meldingen, Edwin. En het lijkt alsof niemand de vraag ‘waarom’ durft te stellen.” Daar loopt Spieard ook tegenaan: “Ik verbaas me erover dat vele doodsoorzaken niet verder onderzocht worden.”
De Roos kreeg in de afgelopen 22 maanden ook meldingen binnen van overleden baby’s. Ze zit met veel vraagtekens. Als kleine uitvaartondernemer registreerde ze in die periode 103 overlijdensmeldingen. Waarvan veel plotselinge sterfgevallen, kanker, hartfalen, TIA’s, suïcides, ongevallen, één door corona en dus baby’s.
 

Angelface

Well-known member

21 uur geleden

EMA: zeldzame ruggegraat-ontsteking mogelijke bijwerking vaccins AstraZeneca en Janssen​

Volgens het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) is een zeldzame ontsteking in de ruggegraat, een mogelijke bijwerking van de coronavaccins van AstraZeneca en Janssen. De neurologische aandoening myelitis transversa kan onder meer slapheid in armen of benen veroorzaken, tintelingen, gevoelloosheid, pijn en problemen met de blaas en de darmen.
Mensen die een van deze vaccins hebben gekregen en die deze symptomen krijgen, wordt geadviseerd om direct medische hulp te zoeken. Zorgverleners moeten alert zijn op signalen en symptomen van myelitis transversa, schrijft de EMA.
Een EMA-onderzoeksgroep concludeerde dat een causale relatie tussen deze vaccins en myelitis transversa "minstens een redelijke mogelijkheid" is. Wel blijven de voordelen van de vaccins ruimschoots opwegen tegen de nadelen.
 

Mboots

Well-known member
Artsen in Oostenrijk geven een waarschuwing voor fax$inazie af op televisie. Ze benoemen dat MRNA alle organen aantast en dat is niet met de huidige medicatie te herstellen. Het veroorzaakt een auto immuum reactie, waardoor gezonde lichaamscellen aangevallen worden.
Dit horen wij hier niet in NL, bij ons ligt de nadruk op nog meer prikken. 😢

 

Lievergezond

Well-known member

Overheidsdata: aantal ziekenhuisopnames & sterfgevallen schiet omhoog na vaccinatie​

in Corona, Buitenland 15 januari 2022 13:30 0
Verbijsterende data afkomstig uit de Canadese provincie Alberta laten zien dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen ‘door corona’ piekt na vaccinatie. De gegevens uit Alberta zijn met name nuttig omdat de provincie het aantal coronagevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen in de dagen na de eerste en tweede vaccindoses vermeldt.
Uit de meest recente cijfers blijkt dat het aantal ‘besmettingen’, ziekenhuisopnames en overlijdens omhoog schiet in de dagen en weken nadat mensen hun eerste dosis krijgen, schrijft voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.
Ziekenhuisopnames:
data

Sterfgevallen:
data

Recordhoogte​

Eerder bleek al uit gegevens afkomstig uit Israël en Groot-Brittannië dat het aantal coronadoden na de massavaccinatiecampagne steeg naar een recordhoogte.
Voorstanders van de coronavaccins zeggen dat de sterfgevallen in Groot-Brittannië het gevolg kunnen zijn van ‘een wintergolf’.
Maar die vlieger gaat in het geval van Alberta niet op. De provincie met 4,4 miljoen inwoners begon na de coronapiek in de winter van 2020-2021 pas met vaccineren. Halverwege februari 2021 was slechts twee procent van de inwoners ingeënt.

Immuunsysteem onderdrukt​

De meest voor de hand liggende verklaring voor de piek is dat de eerste dosis van de vaccins het immuunsysteem onderdrukt, zoals ook blijft uit de data van het klinische onderzoek van Pfizer, schrijft Berenson.
Data uit Groot-Brittannië laten zien dat vier op de vijf recente coronadoden gevaccineerd waren, berichtte The Gateway Pundit. Uit een Brits rapport blijkt daarnaast dat op 29 december 74 procent van de coronapatiënten in het ziekenhuis volledig gevaccineerd was.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
365.915
Leden
8.334
Nieuwste lid
Anne2k
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan