Coronavirus

Zij wisten dat zij veel moeite zouden moeten doen om de hele bevolking over te halen een experimentele mRNA-prik te nemen tegen een ziekte met een IFR van 0,15%. Zij wisten dat een grote meerderheid van het publiek zou aarzelen om de mouwen op te stropen voor een vaccin dat is gebaseerd op een technologie die nog nooit is goedgekeurd voor menselijk gebruik. Zij wisten dat sommige mensen vraagtekens zouden zetten bij de veiligheid van vaccins die in minder dan 12 maanden worden gemaakt, terwijl daar gewoonlijk 5-10 jaar voor nodig is.

En dus verzonnen zij de meest belachelijke, bizarre en verraderlijke leugen van allemaal: de “variant”.

 
De griep treft straks natuurlijk alleen de geprikten en de ongeprikten krijgen nog steeds covid. Maar wie gaan er de bedden bezet houden? Dat is de grote vraag 🤷🏻‍♀️
 

Bijlagen

  • 01584ACE-BB1A-4C15-936C-3B79C9A451CF.jpeg
    01584ACE-BB1A-4C15-936C-3B79C9A451CF.jpeg
    571,2 KB · Weergaven: 2
Even terugkomen op de verspreiding van Covid. Zou het mogelijk zijn dat de exsosomen worden verspreid via het sprayen in vliegtuigen? Of de aircos in bussen? Ik ben zelf erg ziek geweest na terugkeer van een vakantie in Columbia vorig jaar . Er werd enorm gesprayd in het vliegtuig. Ik had diverse last diverse covidsymtonen zoals enorme vermoeidheid, benauwdheid en smaakverlies.
 

Griep.jpg
 
We moeten af van het idee dat we van jongs af aan 'immuniteit' verkrijgen d.m.v. 'kinderziektes', 'griep' en 'verkoudheid'. Het is en was altijd een OVERBELASTING van het immuunsysteem, veroorzaakt door kunstmatige eiwitten.

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.778
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan