• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Coronavirus

Medusa

Well-known member
1642007947907.png
 

Johnny

Well-known member
Na dit bericht ga ik toch Twijfelen om het prikje te halen.

 

🦋 Aponi

Well-known member
Na dit bericht ga ik toch Twijfelen om het prikje te halen.

Dat moet een hele lange tocht zijn: ze zijn al 7 jaar aan het lopen, kennelijk.
De foto is gedateerd 13 januari 2015

 

Angelface

Well-known member

Den Haag - Kersvers minister Wopke Hoekstra van Buitenlandse Zaken is besmet met het coronavirus. Dat laat de bewindsman weten op Twitter. Hij zit inmiddels in thuisisolatie.
Hoekstra meldde woensdag al dat een van zijn kinderen een positieve zelftest had. „Andere familieleden testten negatief. Ik ga in afwachting van zijn PCR-test uit voorzorg in quarantaine”, aldus Hoekstra woensdagochtend. Woensdagavond kreeg Hoekstra zelf echter ook een positieve testuitslag. „De komende dagen werk ik vanuit huis. Gelukkig heb ik geen klachten.”
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Dit is een STRUCTUREEL probleem bij de bedrading vam het vrouwenbrein. Mocht je je als vrouw hierin niet (willen) herkennen, jullue hebben dit defect ook. Hoe ik dat weet? Omdat jullie weigeren het PATROON te zien en dit constant blijven zien als individuele ontspoorde gevallen, daarom. Jullie 'hive mind' laat niet toe dat dergeljjke gestoorde zusters structureel onderdeel uitmaken van jullie soort!

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
365.915
Leden
8.334
Nieuwste lid
Anne2k
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan