• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Coronavirus

Medusa

Well-known member
Internist Marcel Levi hekelt de discussie over ‘code zwart’. “Dat malle geklets de hele dag over code zwart, dat moet ook eens een keertje afgelopen zijn. Daar heeft niemand wat aan en het maakt mensen alleen maar heel erg onrustig en heel erg bang,” zei hij in The Friday Move bij BNR.
 

Vetje

Active member
Een interessant filmpje waarin wordt uitgelegd waarom je geen virus kunt krijgen of overdragen. Dr. Stefan Lanka wordt een paar keer genoemd. Virussen zijn niets meer dan “Dead Cell Debris” ofwel resten van dode cellen. Filmpje duurt maar 20 min. en ik vond het een interessante uitleg.
 

Medusa

Well-known member
Krijgt zo iemand als De Hond nu excuses aangeboden vanuit het kabinet en het OMT, omdat ze dit gegeven dus een jaar lang hebben laten liggen op de plank? Waarschijnlijk niet, minister De Jonge zal wel weer met een slecht excuus op de proppen komen.
 

Medusa

Well-known member
Het valt mij op dat in onze wekelijkse krant rouwadvertenties staan van alleen maar ouderen.
Nou het valt mij juist op dat er momenteel veel advertenties staan van mensen geboren tussen 1950 en 1960. Echt veel meer dan normaal!
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.146
Berichten
310.825
Leden
7.556
Nieuwste lid
SONJA BUURMAN
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan