Complotdenkers?

De NCTV heeft complotdenkers in het vizier en noemt als mogelijk resultaat zelfs terroristisch handelen. Maar wat is de definitie van complotdenken, hoe realistisch is de dreigingsanalyse en welk effect heeft het op de beeldvorming in de samenleving? Blckbx redacteur David Boerstra analyseerde het document en praat ons bij.

 
Zo, ze moeten hem wel hebben zeg! Als je teveel waarheid vertelt, dan wordt je afgemaakt!!
 
Geeft niet. Hij laat zich failliet verklaren en zal ongetwijfeld al stappen hebben ondernomen om zijn vermogen veilig te stellen. Ondertussen wordt hier een juridisch precedent geschapen dat zich tegen de Deep State zal keren als het kantelt, want dan kunnen wij hen ook financieel uitkleden. Door AJ als voorbeeld te stellen hebben ze hun hand overspeeld!

Mike
 
  • Leuk
Waarderingen: Jam
Dit is een oude CIA memo uit 1967 aan alle bureauchefs over de hele wereld.
Deze memo is de bron van de uitdrukking " complotdenkers".
1669147322194.png
 
🤡


Universiteit Groningen: extremisme onvoldoende herkend in Noord Nederland​


In Noord Nederland leven relatief sterke gevoelens van maatschappelijk onbehagen en anti-randstedelijk denken. De regio is daardoor een voedingsbodem voor antioverheidsextremisme en nieuwe vormen van radicaal- en extreemrechts. Dat constateren onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). De gemeente Groningen gaf opdracht voor het onderzoek.

Sinds de uitbraak van de coronapandemie zijn antioverheidsextremisme en nieuwe vormen van rechtsextremisme in opkomst. De verschillende groepen gaan steeds meer in elkaar over. Dat is ook zichtbaar in Groningen, Drenthe en Friesland, zien religiewetenschapper en historicus Pieter Nanninga, universitair docent Europese politiek en maatschappij Leonie de Jong en Fleur Valk, Midden-Oostendeskundige.
 
Ik vind het wel een positieve ontwikkeling dat we op het forum de disinfo steeds beter herkennen en niet meer verzanden in posts over Nesara (wat hebben we hier veel over geschreven in dat topic) en de Gene Decode met z’n Nederlandse ondergrondse bunkers. Je hoort niemand er nog over, ook niet op het forum maar ook niet in het alternatieve nieuws. Alsof het nooit heeft bestaan. Ik zie mezelf nog preppen voor de 10 days of darkness. Als je erop terugkijkt dan kun je er toch om lachen? Tja.. dat was nog de tijd dat “we” dachten dat Trump en de militairen het probleem zouden komen oplossen in een paar jaar tijd. Schattig naïef en ver van de waarheid. Ik ben benieuwd wat 2023 ons brengt. Maar 1 ding is zeker, dat er een dunne lijn ligt tussen wappies en schapen, de ene is niet veel beter dan de ander en we moeten het toch met z’n allen redden op deze aardbol. We hebben slechts 1 gezamenlijke vijand en dat is het kwaad.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
500.012
Leden
8.631
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan