Complotdenkers?

Ik kan mij inderdaad niet voorstellen dat een spuit met kwik, aluminium, formaldehyde, HEK293 en andere additieven bijdragen aan een goede gezondheid.

Welke potentieel dodelijk ziektes zijn uitgeroeid door vaccinaties?

ja die discussie heb ik vaker gevoerd. Mijn mening op basis van onderzoek (die ga ik niet opzoeken sorry, dat mag je zelf doen hahaha) dat al die stoffen ook gewoon in de lucht zitten en gewoon worden ingeademd. De ingredientenlijsten staan gewoon op het RIVM en als je hier bang voor bent dan kan je beter jezelf opsluiten in een gouden luchtdicht kooitje.

Zelf denk ik dat je met je laatste vraag mij uit de tent wil lokken dus nee, daar brand ik mijn vingers niet aan ;-).
 
iemand die een onderwerp opent @Clemence en de knuppel in het hoenderhok gooit maar intussen lekker anoniem wil blijven. Ik ga dit onderwerp totaal links laten liggen. Zonde van elke seconde van mijn tijd. Bye Bye zwaai zwaai
 
Oh ja en ik ga nu even het nieuws kijken. En al die bronnen, doe niet al te veel moeite. Het is vast uit een goed hart maar ik kan niet alles gaan bekijken. Ecuses maar toch bedankt.
 
iemand die een onderwerp opent @Clemence en de knuppel in het hoenderhok gooit maar intussen lekker anoniem wil blijven. Ik ga dit onderwerp totaal links laten liggen. Zonde van elke seconde van mijn tijd. Bye Bye zwaai zwaai

Hoe bedoel je anoniem blijven? We zijn hier toch allemaal anoniem? Of wil je mijn telefoonnummer? Dat had je ook gewoon kunnen vragen hoor :)
 
iemand die een onderwerp opent @Clemence en de knuppel in het hoenderhok gooit maar intussen lekker anoniem wil blijven. Ik ga dit onderwerp totaal links laten liggen. Zonde van elke seconde van mijn tijd. Bye Bye zwaai zwaai

Nou dankjewel Henk! Ik dacht dat het aan mij lag maar in mijn hoofd had ik al bedacht dat dit kansloos is. Jij bevestigd mijn gedachte. Ik wens Clemence een fijne avond en heel veel succes met het vinden naar de waarheid! Ook aan mij niet besteed deze discussie.
 
Clemence, binnen 1 dag begin je al een gevaarlijke dans op een vulkaan, want je begint mijn mede-forumleden te irriteren. Blijf lekker het journaal kijken en het RIVM geloven en val ons niet lastig, anders voel ik mij genoodzaakt jou permanent van dit forum te verwijderen.

Mike
 
Of dat 5G onmogelijk tot gezondheidsklachten kan leiden omdat die zendmasten hier A nog helemaal niet bruik zijn (behalve 1 test zendmast) en dat de straling niet meer afgeeft dan een fietslampje?

https://www.ad.nl/tech/vodafone-zet-5g-aan-dit-is-zeker-geen-pr-stunt~a6ba1ea0/ Nieuws. Van vandaag.

En voor oa testlocaties: https://www.hugoschooneveld.nl/pdf_bestanden/pdf_blogs/5g_waar_staan_de_zendmasten_voor_test_uitzendingen.pdf
 
Nu live over vaccins

https://www.facebook.com/FlatEarthStationary/videos/1232435500298737/?t=253
 
Zelf denk ik dat je met je laatste vraag mij uit de tent wil lokken dus nee, daar brand ik mijn vingers niet aan ;-).

Die vraag stelde ik niet om jou uit de tent te lokken. Ik ben benieuwd waar jouw idee vandaan komt dat dodelijke ziektes zijn uitgeroeid door vaccinaties. Veel ziekte zijn verdwenen door beter hygiëne, zoals je zelf schrijft. Bij veel ziektes was er allang een daling ingezet voordat vaccinaties werden geïntroduceerd.
 
Wat ik geen leuke manier van communiceren vind is al die bronnen en filmpjes die je dan (zoals ik dat ervaar) bijna door de strot krijgt geduwd.

Bekijk wat je wilt bekijken en negeer wat je wilt negeren. Als je geen tijd hebt om die filmpjes te bekijken kun je er voor kiezen om het 8 uur Journaal een keer over te slaan. ?
Een discussie bestaat onder andere uit het uitwisselen van kennis. In filmpjes kan veel kennis zitten. Daarom vind ik het juist een fijne manier van communiceren om filmpjes te laten zien. Als je dat geen leuke manier van communiceren vindt ben je misschien bang voor de inhoud.

Jij wilt meningen uitwisselen. Dat kan, maar we komt wel een discussie uit.
 
Ik heb deze pagina nog open dus als ik niet alle nieuwe posting nog gelezen heb en dus niet op heb gereageerd: mijn excuses dan.
Anyway, Mike zei volgens mij dat er hier nog opener werd gesproken dan op andere fora. Ik viel bijna van mijn stoel. Andere fora?? Bedoel je in zijn algemeenheid (ik ben niet zo goed met fora) of op dit gebied? Want dan ben ik wel benieuwd wat er nog meer is. Ik ben hier echt per toeval terecht gekomen maar ik ben al jaaaaaren bezig met gezond eten en dingen als aroma therapie toevoegen in mijn werkgebied en het gebruik van pure voeding en supplementen en uiteraard kruiden en homeopathie. Mijn ervaring is dat je of voor het een bent of voor het ander. In mijn werkgebied combineer ik graag beide. Omdat ik denk dat er niet 1 waarheid bestaat en er echt meerdere wegen naar Rome leiden.
En nu moet ik even wat aan mijn werk doen, want als ik het niet doe hier doet niemand het.
Lieve groet,
Clemence
 
@Clemence

Ik ben nog steeds heel nieuwsgierig wat jou perspectief is op jou uitspraak:


Naar doen tegen een ander op basis van dingen waar ze niks aan kunnen doen (gender, geaardheid of afkomst) vind ik wel altijd een beetje jammer.

Wat voor een nare dingen zeggen wij dan over vrouwen, homo's en allochtonen?

Kevin
 
Wat voor een nare dingen zeggen wij dan over vrouwen, homo’s en allochtonen?

Kevin,

Het is wel teleurstellend dat je homo bent.
Haha, grapje hoor. ? In de liefde altijd je hart volgen.
 
De eenmalige stem op D66 was omdat Pechtold op mijn overkwam als een nette en eerlijke politicus.

Edwin, een grotere teleurstelling dan dit bestaat niet!! Dus kijk uit he! hehehehe

:D ;)

Kevin
 
Alle reden om trots te zijn op je NU bent :D

Overigens ging mijn allereerste stem naar Wilders, dat was in 2010. Dus ik zat meteen goed! Helaas ging ik daarna linksaf slaan naar SP en Partij voor de dieren... om vervolgens weer een scherpe bocht naar rechts te nemen naar FVD!

Kevin
 
Clemence,

Je schrijft dat je de onderwerpen over vrouwen, racisme, homoseksualiteit en abortus heftig vindt. Is dat (1) omdat je vindt dat er nare/"hatelijke" dingen worden geschreven? Of (2) omdat je tot nieuwe inzichten bent gekomen? Abortus is in Nederland toegestaan tot 20 weken. Na 5 weken heeft de foetus al een kloppend hart. Als je dat nog niet wist kan je daar van schrikken. Maar misschien was het qua inhoud niks nieuws voor jou. Vandaar de vraag. Als het punt (2) is staat je nog wat te wachten als je bij onderwerpen zoals human trafficking uitkomt.
 
https://www.ad.nl/tech/vodafone-zet-5g-aan-dit-is-zeker-geen-pr-stunt~a6ba1ea0/ Nieuws. Van vandaag.

Flikken ze het dus toch gewoon he?! Wat dat betreft is NL toch echt wel het braafste jochie uit de klas. En natuurlijk totaal geen boodschap aan het volk! Protesteren heeft dus geen enkele zin!
 
Clemence, als je maar de helft van een onderwerp leest dan weet je ook maar de helft. Dan kun je daarover ook niet discussieeren.
Ik vergelijk het met bv een arts. Ze hebben een algemene opleiding en daarna gaan ze zich specialiseren. Waarom doen ze dat? Dan wordt je een specialist. En een specialist hoef je niets wijs te maken. Als het goed is zorgt die specialist dat hij op de hoogte is van alle nieuwe ontwikkelingen.

Jij weet van alles een beetje. Je bent leergierig zeg je en dat geloof ik direct. Zorg dan ook dat je een specialist wordt over 1 onderwerp. Dus kies maar iets uit.
Je zegt het zelf, je hebt geen tijd om alles te lezen. Dat is heel begrijpelijk en neemt niemand je kwalijk. Echter, hou dan verder je mond over dingen die je maar half weet. Zonde van jouw en onze tijd.
Je gelooft in de goedheid van de mensen. Wij geloven denk ik allemaal in de goedheid van de mensen. En dat is niet veranderd. Er is veranderd dat er een groep mensen in de wereld is de zg Elite, Deep State, Cabal genoemd, die het niet goed met ons voor hebben. Had Hitler het goed met ons voor? De Joden moesten een ster dragen en een nummer op hun arm, en werden afgevoerd en vergast. Bedoel je dat hij ook een goed mens was?
Kijk om je heen naar andere landen. Als ze protesteren worden ze opgepakt en of doodgeschoten. Kijk wat ze inmiddels in Nederland doen. Politie is inmiddels zwaar bewapend.
Toen ik voor de eerste keer las over de Elite dacht ik ook - dat kan niet. Maar het kan wel.

 
Clemence, ik kan je aanraden om je eerst eens goed te verdiepen in voeding. Zodra je erachter komt hoe corrupt de 'autoriteiten' op dat gebied zijn en hoe slecht de adviezen aan ons zijn zul je openstaan voor meer.

Voeding is een goed onderwerp om te beginnen. In principe zal dat je hele wereldbeeld al op zijn kop gooien.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.849
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan