Complotdenkers?

Medusa

Well-known member
Financieel expert Ab Flipse voegt toe: “De AIVD kan zich beter zorgen maken over de ‘onbetrouwbare en leugenachtige’ overheid!”


Hij citeert uit Openbaring 22: ‘Wie onrecht doet, laat hij nog meer onrecht doen. En wie vuil is, laat hij nog vuiler worden. En wie rechtvaardig is, laat hij nog meer gerechtvaardigd worden. En wie heilig is, laat hij nog meer geheiligd worden’.
 

Medusa

Well-known member
Vanavond zendt Medialogica van HUMAN-VPRO een aflevering uit met de titel 'Waarheidsstrijders of Complotdenkers', waarvoor de makers spraken met Flavio Pasquino. Volgens de hoofdredacteur van blckbx, die de aflevering al bekeek, wordt blckbx door Medialogica geframed door het kanaal in verband te brengen met zaken en personen die niets met blckbx te maken hebben en waar blckbx geen invloed op heeft.

 

Medusa

Well-known member
“Ooit was de VPRO een omroep die de macht uitdaagde. Anno 2023 is het een omroep die de macht steunt bij het kaltstellen van dissidente geluiden door gebruik van het propagandamiddel ‘guilt by association’. Wat een rattenstreek,” voegt hij toe.


Data-analist Cees van den Bos haakt hierop in: “Het feit dat omroepen die vroeger kritisch waren op de macht, nu factchecker zijn van de tegengeluiden, is een complot op zich.”

Binnenkort komt ook de KRO-NCRV met een serie over alternatieve media. Daarin zal onder meer aandacht worden besteed aan NineForNews, maar wij werken daar om voor de hand liggende redenen niet aan mee. Ze zullen ongetwijfeld proberen ons te framen en zwart te maken.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.447
Berichten
473.911
Leden
8.617
Nieuwste lid
Sonnie
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan