• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

colostrum voor mijn adhd-ertje

G

Guest

Guest
mijn dochter heeft jammer genoeg geen borstvoeding gekregen. ze wilde de borst niet pakken en ik als over vermoeide moedertje zag het niet meer zitten. ze heeft ADHD en ik dacht zou ze om een beetje de schade in te halen nu colostumcapsules moeten gaan slikken of heeft het nu geen zin meer. ze is inmiddels al wel 11 jaar en sinds een jaar eet ze wap gericht met elke dag wel bijna een liter kefir met rauwe room met sole en een klein beetje diksap. graag jullie iedeen hierover

grt lola

 
G

Guest

Guest
mike of evt andere hebben jullie evt een goed betrouwbaar adres waar ik de beste colostrumsuplement kan kopen. prijs maak me niet uit. ik heb er alles voor over om haar het beste van het beste te geven.

grt lola

 
G

Guest

Guest
de colostrum-suplementen die ik tegen komt zijn ontvet???en ik vraag me af of dat in alle gevallen zo is. bestaat er ergens ook grasgevoerde en NIET ontvette colostrum-suplement???

-

grt lola

 
G

Guest

Guest
Die zijn wel te krijgen Lola. Als je wilt kan ik je daar wel bij helpen.

Via mij naam kun je mij bereiken indien gewenst.

groeten :)

 
G

Guest

Guest
@lola kijk even op dit onderwerp : supps

er is colostrum in de aanbieding ;-)

ratel

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.163
Berichten
314.019
Leden
7.575
Nieuwste lid
Jeroen Blokzijl
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan