Colloïdaal goud

Brian

New member
Informatie over Colloïdaal goud

Hier te koop

Hierboven vind je alles wat je maar wil weten over colloïdaal goud. Nu naar mijn ervaring ermee! Weet wel ik gebruik anti depressiva( citalopram, 30 mg), dus de effecten die ik omschrijf komen daar bovenop!

Ik gebruik 3 theelepels per dag verspreid over de dag. Het eerste effect merkte ik na de 2de dosering op de 3de dag. Ik wist waar ik op moest letten: betere stemming, scherper, helderder denken en beter met emoties kunnen omgaan etc staat in de link omschreven. Ik heb op internet ervaringen gelezen van andere en een paar zeiden dat na 10 dagen ze zeker waren dat het een zeer positief effect op ze had en ik moet zeggen dat het helemaal waar is! Waar anti-depressiva je alleen een beter gevoel lijkt te geven als een soort sluier, doet dit veel meer dan dat. na 5-6 dagen ben je goed "verzadigt" naar mijn mening en ervaar je hoe het is. Je denkvermogen word enorm verbeterd. Je legt makkelijker verbanden, komt beter tot woorden, denkt sneller en bent helderder van geest. Harmonieuzer zoals beschreven wordt! Ik ga geen IQ test doen, maar in mijn mening klopt het dat je slimmer wordt. Verder versterkt het alles op een positieve manier! Ik ben socialer, meer mezelf, minder piekeren, kom sneller tot dingen(ik kom eerder tot klusjes waar ik hiervoor langer dingen uitstelde.), gevoel van algeheel positief welzijn, optimistischer, zelfverzekerder kortom alles wat iedereen maar zou willen! Een concreet voorbeeld is dat ik minder last heb van een slechte nacht, waar de anti-depressiva weinig invloed op had. Nou is er voorzichtigheid geboden met voorbarige aannames, dus zal verklaren dat dit mijn ervaring is! Maar ik denk dat iedereen hier er profijt van zou kunnen hebben, vooral mensen met depressieve symptomen en iets willen om de scherpe kantjes eraf te halen, maar dit geeft je zoveel meer! In combinatie met goede voeding kan dit een doorbraak zijn voor veel mensen. Er valt natuurlijk nog met de dosering te spelen en er zijn nog andere colloïdale metalen die positieve effecten op je geest zouden hebben; platina, iridium en indium. colloïdaal zilver zou anti-bacterieel, pijnstillend etc werken, maar daar heb ik geen ervaring mee.

Mijn conclusie: het doet wat het zegt dat het doet!(voor mij in ieder geval ;))

Brian

 
Brian, dank voor het delen van je ervaring. Hoe lang neem je al ad en hoe lang al cg? Heb je de bijsluiter al eens gelezen? poeh...

 
You're welcome Tanja! Nu gebruik ik het weer een half jaar bijna en 2 jaar geleden een jaar. Ik heb de bijsluiter gelezen en weet ook dat het slecht voor me is, maar in al mijn eerlijkheid heb ik er zeker positieve dingen van ervaren, net zoals ik veel lol heb gehad met drugs. Maakt het niet minder slecht natuurlijk en once you know you can't unknow. Wil er ook mee stoppen, maar rustig afbouwen en verder met colloidaal goud natuurlijk! CG neem ik nu zo'n 2 weken en ben van plan de dosis iets op te voeren, kijken of het meer effect geeft. Heb ook een goedkopere site gevonden, die hierboven, die ik nu heb is in vergelijking met die peperduur en ik denk dat als je een liter koopt wel langer dan 9 maanden vooruit kan.(3 tl per dag = 3 ml per dag = 90 ml per maand, komt uit op 10 eu nog wat per maand(?)), dus goed te doen in mijn mening(heb pakkie per dag gerookt dus denk altijd als ik 150 eu per maand verantwoordde dan kan die 50+ eu per maand voor sups ook wel!

Brian

 
Nou, als het doet wat je beschrijft zou ik het zo bestellen :D . Met name een verbetering en verheldering van het denkvermogen en je sneller tot dingen kunnen zetten zouden me heel gelegen komen.

Alleen: als iets te mooi lijkt om waar te zijn is het dat ook meestal :cry:

Maar hoezo is het slecht voor je (want dat schrijf je), ik heb even gegoogeld maar lees daar niets over. Als het inderdaad ongezond zou zijn kunnen de effecten nog zo positief zijn, dan komt het niet over mijn lippen hoor.

Iets anders Brian: je schrijft dat 1 tl 1 ml is.......lijkt me wat weinig? volgens mij is 1 tl 5 ml. En dán komt het financiële plaatje er wel even anders uit te zien.

 
Enjoy.

Ik denk dat hij de antidepressiva bedoelt die slecht is.

En een theelepel in Nederland schijnen klein te zijn, hier thuis variëren ze ook veel van grote.

De grootste hier is 3ml en kleinste denk zo,n 1,5ml.

 
Oh ja Maarten, je hebt gelijk, nu ik de betreffende zinnen nog eens lees zie ik inderdaad dat het om de anti depressiva moet gaan.

Okay, dat opent de mogelijkheden weer.

Blijft over de theelepel. Natuurlijk heb ook ik grote en kleine theelepels in mijn keukenla liggen, maar er zijn officiële volume-eenheden en daar is een theelepel meestal 5 ml, soms zie ik bij recepten ook wel dat er wordt uitgegaan van 3 ml, maar een theelepel(tje!) van 1 ml is geen gangbare volume-maat hoor.

 
Ik druppel er 20 druppels in, dat komt ongeveer uit op 1 ml lijkt me. Ik gebruik gewoon een kleine thee lepel, weet niet wat ik ervan moet maken, ben ook in de war over wat nou een theelepel is dan. Heb ook wat grotere lepels, dessert lepels volgens mij, maar die lijken me dan te groot voor in je thee kopje, dus de lepel met zelfde oppervlak als je pink is goeie vergelijking denk ik. Het is niet toxisch en of het verslavend is? Tja ligt er maar aan, lichamelijk lijkt me niet mogelijk, misschien geestelijk, maar daar kan ik niks over vinden zal vast ook niet het geval zijn. Het is in ieder geval een beter initiatief dan anti-depressiva!

Quote:
als iets te mooi lijkt om waar te zijn is het dat ook meestal


Niet al te slimme woorden om bij te leven door de limiterende aard ervan. zo over generaliseer je dingen te makkelijk, is ook een pop-psychologisch stop zinnetje daar kan je je eigen werkelijke ervaring beter voor in de plaats zetten! Objectiviteit kent geen extremen alleen waarheid!(no offense by the way!)

Brian

Ik edit even want, ik kan iets concluderen uit mijn comment en dat is: ik ervaar degelijk positieve effecten met 3 x 20 druppels per dag ongeacht lepel formaat! Hoop dat dit dan iets verhelderend is. heb ook opgezocht hoeveel druppels er in een ml gaan en de gemiddelde hoeveelheid is 20! dus een theelepel van 1 ml gebruik ik dan. Als iemand het trouwens gaat proberen ooit wil ik graag horen wat je ervan vindt!

Brian

 
Ja ik zou het graag proberen en misschien doe ik het ook wel. Met name vanwege de effecten die je beschreef als een helder denkvermogen en je makkelijker tot dingen kunnen zetten.

Ik vind je neerbuigende aanval op mij ongepast Brian want ik spreek wel degelijk vanuit "mijn eigen werkelijke ervaring" zoals jij dat noemt. Ik ben al jaren naar het ideale voedingssupplement op zoek wat écht iets (nou ja, graag meer dan iets) voor me doet maar het is tot nog toe altijd op een teleurstelling uitgelopen in die zin dat ik me er niet slechter door voel, maar ook niet (veel) beter. Ik heb een lichte hersenbeschadiging door een auto-ongeluk waardoor ik me slecht kan concentreren en niet voldoende helder meer kan denken om mijn werk nog net zo goed uit te kunnen voeren als voorheen. Vandaar mijn zoektocht. Ik heb al zo vaak gedacht dat ik het ei van Columbus had gevonden, maar het deed weinig tot niets bij me, ondanks laaiende resencies van andere grbuikers. Ik ben daardoor sceptisch over wondermiddeltjes geworden. Het enige dat echt wat voor me doet is L-Tyrosine waardoor ik de woorden die ik in mijn hoofd heb ook conform en zonder struikelen uit mijn mond kan laten komen. Maar ik ben nog lang niet de oude en zou het nog veel beter willen.

L-Tyrosine werkt wel verslavend want het effect wordt minder na een langere periode van slikken. Het lijkt wel alsof je hersenen eraan wennen. Ik stop daarom af en toe een week, gebruik het niet in vakanties en slik het alleen op zondag tot en met woensdag (omdat ik werk op maandag tot en met donderdag). Met prietpraat heb ik namelijk geen moeite, het gaat om gesprekken waarbij m'n hersenen én concentratievermogen alle zeilen bij moeten zetten.

Als jij bij 3 x 20 druppels positieve resultaten hebt lijkt me dat voor jou een jusite dosering. Eén theelepeltje kan voor de één te weinig zijn en voor de ander teveel, waarschijnlijk ook afhankelijk van je lichaamsgewicht. En de één reageert nou eenmaal eerder ergens op dan de ander.

Ik ben benieuwd of er nog meer forumleden zijn die overwegen om colloïdaal goud te gaan slikken vanwege de effecten die Brian beschrijft.

 
Ik kan niet precies vinden hoe het is gemaakt en wat de ingrediënten zijn op die website Brain?

Ik had er laatst een met methylparaben. Net te laat gezien anders had ik het niet gekocht. Die heb ik dus maar ongebruikt weer weggedaan. Het is trouwens wel belangrijk als je een lepel gebruikt dat deze niet van een metaal is anders kan het goud of zilver neerslaan.

 
Enjoy, dat was geen neerbuigende aanval! Probeer je ervan te overtuigen dat een positieve optimistische houding beter werkt! Maar toch mijn excuses als ik je kwetste, was zeker niet mijn bedoeling! En wat naar van je ongeluk! Dat lijkt me niet makkelijk om mee te leven. Misschien kan CG je helpen, maar zoals je zegt ligt jouw situatie anders dan de meesten. Het zal de beschadiging niet omkeren in ieder geval.

Met tyrosine en tryptofaan enz moet je ook uitkijken, want je lichaam went er degelijk aan. En de synthese voor beide dopamine en serotonine gebeurt door meerdere stoffen, dus nooit verstandig langere tijd die te supplementeren. Ik zal is kijken welke stoffen er allemaal aan meewerken(bij tryptofaan was b6 belangrijk uit me hoofd, maar die gebruik jij niet.)

Ooit aan kruiden gedacht als, maca, guarana, ginseng en ginko biloba? schijnen allemaal het denk vermogen te ondersteunen en wil ze zelf ook allemaal keer proberen. Colloidaal platina, indium en irdium schijnen ook te helpen. Maar kan alleen spreken van CG uit eigen ervaring. Nogmaals voel je niet beledigt door mij, goed dat je het zegt, ben er niet op uit mensen te kwetsen! Verder hoop ik dat je verlichting vind in je zoektocht!

Asaya, Bedankt voor je tip over de lepel, al ervaar ik nog wel effecten ondanks de metalen lepel, maar druppel het wel gewoon rechtstreeks in mijn mond voortaan.

Ik zal een mailtje naar die site sturen voor de precieze inhoud, wordt vervolgd!

Quote:
De kleur en het produceren van colloïdaal goud

Colloïdaal goud wordt vervaardigd met behulp van elektrolyse. Hierdoor ontstaan elektrisch geladen goud deeltjes (goudionen) in puur zuiver water, zonder kunstmatige toevoegingen. Op sommige websites wordt vermeld dat colloïdaal goud violet van kleur behoord te zijn. Als colloïdaal goud violet van kleur is dan houdt dit in dat het onder hoge spanning geproduceerd wordt en dan zijn de deeltjes grover dan wanneer colloïdaal goud wordt geproduceerd onder een lage spanning en dan is het heel zacht geel van kleur. Dit laatste is veel beter omdat je dan zeker geen stapeling van goud in je lichaam krijgt en dat het goud dan veel beter op genomen wordt. Ons Colloïdaal goud is dan ook zacht geel van kleur. Dit colloïdaal goud wordt dan ook door N.G.C. Energy Healing gemaakt met zeer specialistische apparatuur die dan ook speciaal voor ons is ontwikkelt.


bron

Zie daar mijn antwoord. Die ik heb van crystal colloidaal is dus violet van kleur. Of het heel erg uitmaakt qua kwaliteit weet ik niet, maar dat wordt wel gezegd.

Vind die rejuvenation gold formula wel interessant omdat het dus ook, platina , zilver en indium bevat. Al word het gebruik dan wel duurder! 10 ml per dag bevelen ze aan per dag. En het zou ook zacht geel van kleur zijn en dus beter gemaakt zijn.

Heb je het trouwens al is gebruikt?

Brian

 
Ik zou voor theelepels, eetlepels en alle maten daartussen gewoon bij de Blokker of een betrouwbare handel in kookgerei een standaard lepelsetje maatschepjes halen. Dit scheelt echt enorm in het gokken want dat zijn echte standaard maten die ze ook in het buitenland hanteren. Dan kom je er achter hoe groot een eetlepel werkelijk is ;-)

Colloidaal goud gebruik ik nu ook ruim een maand (geloof ik). En ja, wat valt er van te zeggen? Ik voel me er niet slecht bij. Maar misschien is het in mijn geval nog te vroeg om er iets over te zeggen.

Ik wil het ook zeker wel blijven gebruiken, want de voordelen spreken me zeker wel aan.

Enjoy wrote:
Ik ben al jaren naar het ideale voedingssupplement op zoek wat écht iets (nou ja, graag meer dan iets) voor me doet


Er zijn een aantal dingen die kunnen helpen bij het verbeteren van je hersenen. Ik ben zelf ook regelmatig op zoek naar supplementen die iets zouden moeten doen met de hersenen. Ik probeer namelijk graag dingen uit.

Er zijn een aantal dingen die bij mij erg goed werken:

- Bacopa (ik gebruik die van Planetary Herbals)

- NOW Foods, Brain Elevate

- Vinpocetine (dit is echt super voor de concentratie)

Verder gebruik ik voor het slapengaan een goed mix van supplementen. Ik merk dat ik daar super relaxed van droom en steeds beter slaap en uitgeruster wakker word. Dit komt de werking van de hersenen ook ten goede.

En ja, dat colloidaal goud ben ik nog niet zeker van in hoeverre ik er beter van wordt. Slecht is het niet, ik merk ook wel dingen, maar of dat echt van het colloidaal goud komt weet ik even niet.

 
@vrysuyver : en gebruik je al deze dingen tesamen, bacopa en brain elevate en vinpocetine en het collidaal goud.

goede mix van supplementen, kan ik je vragen welke deze zijn?

ben aan het zoeken voor mijn man die zijn hersentjes niet altijd goed gebruikt. ouderdom, lui, moe of gewoon het leven? weet het niet maar zou het graag wat oppeppen.

en waar koop jij het colloidaal goud?

 
Quote:
waar koop jij het colloidaal goud?


Omdat ik vaak bij iHerb bestel, bestel ik het daar. Ik moet het nog vergelijken met de links hierboven.

Nee, ik gebruik niet alles door elkaar. Momenteel gebruik ik alleen vinpocetine en colloidaal goud.

Voor het slapen gebruik ik:
  • Natural Sources, Raw Thyroid

  • NOW Foods, Mood Support

  • NOW Foods L-OptiZinc

  • Source Naturals, Ultra-Mag

  • NOW Foods, Omega-3

  • Jarrow Formulas, StessTame

  • Planetary Herbals, Valerian Easy Sleep

En ja, misschien is het een beetje overkill. Maar als je eindelijk na bijna 20 jaar weer eens een beetje normaal begint te slapen, dan vind ik het best.

 
vrysuyver: ik ga is een keer een kijkje nemen bij de blokker. Na een maand heeft het CG zijn piek wel bereikt lijkt me. Ik ervaar het effect na 2 weken als stabiel. Ik ga het blijven gebruiken, want ik vind het effect echt super!

converted2: colloidaal goud zou je man kunnen helpen. Visolie en kruiden als, maca, guarana, ginseng en ginko biloba zouden kunnen helpen. Eet je man genoeg verzadigde vetten?

Brian

 
Er is een verschil tussen Amerikaanse theelepels en Nederlandse theelepels. Amerikaanse theelepels zijn 5ml en de Nederlandse 3ml. Welke je in een recept tegen komt hangt dus van de oorsprong van het recept af. De maatlepels die je in Nederland kan kopen zijn in de Amerikaanse maten (ik heb een goedkope gezien in de X.enos), ze zullen wel niet in Nederland gemaakt worden dus dan houden ze die maat aan. Wat de amerikanen een theelepel noemen, heet bij ons een koffielepel. Onze eetlepel komt wel over een met de Amerikaanse en met een maatschepje vul je precies een gewone Nederlandse eetlepel ook al lijkt het veel meer.

http://www.dekooktips.com/wegen-meten.htm

 
@brian, verzadigde vetten eten we genoeg sinds 6 weken, ervoor zeker en vast niet , kijk maar eens naar ons verleden , we waren vegetarians

visolie, maca, guarana, ginseng, etc, al jaren heeft hij dat gegeten, niet genoeg

wat hem wel wat helpt is verse bijen pollen.

@vrysuyer, dank, zal het allemaal eens gaan onderzoeken. ik snap je wel na 20 jaar, is het zelfde geval bij mijn man. slaapt snachts niet zo goed en concentratie in de dag is dan ook maar sowieso.

 
Converted2, misschien heeft het nog even tijd nodig voordat je man herstelt is van zijn vegetarische voedingspatroon. Zijn er tekorten bij hem vastgesteld? Bijvoorbeeld vit d of vit b12.

Brian

 
Nou, ik heb een flesje (200 ml) colloïdaal goud besteld hoor! :D

Hoewel ik (nog steeds) niet verwacht dat het bij mij de effecten als bij Brian zal hebben sta ik er toch steeds weer voor open om iets anders te proberen.

En ik word ook wel getriggerd door de tip van vrysuyver over Vinpocetine, Bacopa en Brain Elevate voor de concentratie. Ik had nog nooit van Vinpocetine gehoord. Van welk merk heb je dat vrysuyver?

Dat ga ik dan na colloïdaal goud probeten (tenzij colloïdaal goud mijn wondermiddel is natuurlijk :lol: )

Ja, heel naar dat ongeluk :cry: . Ik was aan een post-universitaire studie bezig bij een nieuwe werkgever. Die studie zette ik toen even in de wacht tot ik weer hersteld was. Maar toen ik na anderhalf jaar revalideren dacht er niks aan over te hebben gehouden bleek pas dat mijn hersenen niet meer functioneerden zoals ik van ze gewend was. Ik had altijd een subliem geheugen maar dat zat nu vol gaten, en door mijn slechte concentratievermogen kon ik de stof in die dikke (vaak Engelstalige pillen) niet meer tot me nemen. Gelukkig kon ik het niveau van m'n baan ten tijde van het ongeluk (15 jaar geleden) nog net vasthouden, maar ik heb dat niveau daarna nooit meer kunnen ontstijgen en moet veel harder werken en meer uren maken dan mijn collega's om hetzelfde af te leveren.

Anderzijds dank ik god op mijn blote knietjes dat ik er nog zo af ben gekomen, voor hetzelfde geld had ik nu met een dwarslaesie is een verpleeghuis gelegen of was ik er helemáál niet meer geweest :(

Ik hou jullie op de hoogte van mijn ervaringen met het colloïdaal goud :D

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.498
Berichten
517.538
Leden
8.646
Nieuwste lid
ej bartelink
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan