Chemische intolerantie veroorzaakt 20% van chronische ziekten!

Louise

New member
Chemische intolerantie veroorzaakt 20% van chronische ziekten!

Op Wanttoknow staat een artikel over chronische ziektes, dit keer niet alleen de voeding maar juist de overige chemische stoffen (zeep, deo, verf en "luchtverfrissers")

Er is een kans van 20% dat de chronische ziekte, die jij wellicht onder de leden hebt, veroorzaakt wordt door chemische intolerantie. Maar de kans dat je dokter hier achter komt, is bijna nihil..! We hebben het hier over chronische gezondheidsproblemen, zoals astma, diabetes, hartziekten en/of allergieën. Al deze ziekten kúnnen veroorzaakt worden door chemische overgevoeligheid van het lichaam. Er wordt op dit moment geen tot heel weinig onderzoek gedaan naar deze oorzaken, dus het is niet verwonderlijk dat huisartsen ook niet of nauwelijks rekening houden met deze mogelijkheid. Gehele artikel zie link:

Chemische intolerantie veroorzaakt 20% van chronische ziekten!

 
Er wordt zowieso geen onderzoek gedaan naar oorzaken hoor, want dan kunnen ze geen dure medicijnen meer voorschrijven en kunnen mensen herstellen. En dat is dus niet de bedoeling.

 
Dus wel betaalde onderzoeken die gesponsord worden door de pharma's en dan komt de uitkomst goed uit (wat voor hun volstaat als bewijs) en iedereen aan de pillen, alleen is dat niet hoe we het graag zien.

Het mag wel ruiken maar niet stinken. :wink:

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
496.871
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan