BPOC 2020

Door het Strafhof is een zaaknummer en een onderzoeker toegewezen. De Noorse, Deense, Britse en Slowaakse advocaten hebben inmiddels ook een zaaknummer en onderzoeker toegewezen gekregen, laat de BPOC2020 weten. Aankomende week gaat de commissie de samenwerking met de advocaten verder bespreken.
 
Terwijl iedereen geniet van de tijdelijke vrijheid (lees: afgeleid wordt) worden er stiekem wetten doorheen geduwd mbt COVID-19.
Ik heb het nog niet gelezen maar het voorspeld weinig goeds voor het najaar. Het gaat om de wet Publieke Gezondheid.



Dit is een belangrijke: de onofficiële begripsbepaling, die reeds in de rechtzaal geaccepteerd was (zaak vaccinpropaganda Viruswaarheid), komt in de WPG:

§ 1. Algemene bepalingen
Artikel 58a [Begripsbepalingen]
epidemie: de epidemie van covid-19, veroorzaakt door het novel coronavirus (2019-nCoV);

Een epidemie is hiermee permanent en hoeft niet getoetst te worden aan het aantal zieken of overledenen.
 
Woensdag heeft de BPOC2020 meerdere doodsbedreigingen ontvangen. De personen achter de bedreigingen wisten waar de commissieleden wonen, in welke auto zij rijden en waar de agenten naar buiten zouden treden.


De BPOC2020 heeft met grote tegenzin en in overleg met de agenten moeten besluiten de presentatie te annuleren, laat zij weten in een persbericht. Ook het online zetten van de beelden is geen alternatief, omdat ook dit raakt aan hun veiligheid.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.779
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan