BPOC 2020

Medusa

Well-known member
Door het Strafhof is een zaaknummer en een onderzoeker toegewezen. De Noorse, Deense, Britse en Slowaakse advocaten hebben inmiddels ook een zaaknummer en onderzoeker toegewezen gekregen, laat de BPOC2020 weten. Aankomende week gaat de commissie de samenwerking met de advocaten verder bespreken.
 

Vetje

Well-known member
Laatst bewerkt:

JulianB

Well-known member
Terwijl iedereen geniet van de tijdelijke vrijheid (lees: afgeleid wordt) worden er stiekem wetten doorheen geduwd mbt COVID-19. Ik heb het nog niet gelezen maar het voorspeld weinig goeds voor het najaar. Het gaat om de wet Publieke Gezondheid.


Dit is een belangrijke: de onofficiële begripsbepaling, die reeds in de rechtzaal geaccepteerd was (zaak vaccinpropaganda Viruswaarheid), komt in de WPG:

§ 1. Algemene bepalingen
Artikel 58a [Begripsbepalingen]
epidemie: de epidemie van covid-19, veroorzaakt door het novel coronavirus (2019-nCoV);

Een epidemie is hiermee permanent en hoeft niet getoetst te worden aan het aantal zieken of overledenen.
 

Medusa

Well-known member
Woensdag heeft de BPOC2020 meerdere doodsbedreigingen ontvangen. De personen achter de bedreigingen wisten waar de commissieleden wonen, in welke auto zij rijden en waar de agenten naar buiten zouden treden.


De BPOC2020 heeft met grote tegenzin en in overleg met de agenten moeten besluiten de presentatie te annuleren, laat zij weten in een persbericht. Ook het online zetten van de beelden is geen alternatief, omdat ook dit raakt aan hun veiligheid.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.407
Berichten
429.178
Leden
8.543
Nieuwste lid
whydonate07
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan