Godsgeschenk
Well-known member
Hallo Forumleden,
daar ben ik weer eens.
Ik ben net naar een gezond verstand middag van Mike in Heerlen geweest. Heel erg interessant. Ik ben lekker met de bus gegaan en heb de fijne toeristische route genoten, van Maastricht, via Gulpen, Wittem, Eys....naar Heerlen. Trouwens na mijn voorstellingsronde de vorige keer, heb ik veel veranderd. Ik het boek van Weston Price gekocht en gelezen, eet nu lever en bloedworst (van slager Joep Schürmann uit Maastricht die ambachtelijk en volgens slow food principes bereid en vlees heeft van Limousine Runderen, Het Krull Varken en Poulet dÝvonne kippen. Ik haal verder vlees bij boerderij Daalhoeve die Galloway rundvlees heeft en rauwe melk bij boer Keulen in Sint-Geertruid, mijn vriend maakt daar zelf yoghurt van (dus rauwmelkse yoghurt),we bereiden ons eten in goede (gras) boter en maken bottenbouillon. Ik heb dus veel omgezet en ....ja ik voel me goed.
Wat ik nog even wilde mededelen. Ik heb gekeken op de Duitse Site van Weston Price, daar heeft Albert von Haller het boek van Weston Price vertaald en hij heeft ook het boek "Macht und Geheimnis der Nahrung" geschreven. De beste man is helaas gestorven, maar is heel oud geworden en tot op het laatst gezond, lichamelijk en geestelijk fit geweest. Hij heeft bij de natuurvolkeren geleefd en hun leefwijze zelf toegepast. Hij komt eigenlijk tot dezelfde conclusies als Weston A. Price. In zijn boek is er ook een hoofdstuk aan Price gewijd. Ik ben pas met het boek bezig, maar het lijkt me zeer interessant en passen in dit forum. Nou, nu stop ik er voorlopig weer eens mee, totdat ik weer eens iets nuttigs te melden heb.
Ciao en tot dan,
dorothebjs
daar ben ik weer eens.
Ik ben net naar een gezond verstand middag van Mike in Heerlen geweest. Heel erg interessant. Ik ben lekker met de bus gegaan en heb de fijne toeristische route genoten, van Maastricht, via Gulpen, Wittem, Eys....naar Heerlen. Trouwens na mijn voorstellingsronde de vorige keer, heb ik veel veranderd. Ik het boek van Weston Price gekocht en gelezen, eet nu lever en bloedworst (van slager Joep Schürmann uit Maastricht die ambachtelijk en volgens slow food principes bereid en vlees heeft van Limousine Runderen, Het Krull Varken en Poulet dÝvonne kippen. Ik haal verder vlees bij boerderij Daalhoeve die Galloway rundvlees heeft en rauwe melk bij boer Keulen in Sint-Geertruid, mijn vriend maakt daar zelf yoghurt van (dus rauwmelkse yoghurt),we bereiden ons eten in goede (gras) boter en maken bottenbouillon. Ik heb dus veel omgezet en ....ja ik voel me goed.
Wat ik nog even wilde mededelen. Ik heb gekeken op de Duitse Site van Weston Price, daar heeft Albert von Haller het boek van Weston Price vertaald en hij heeft ook het boek "Macht und Geheimnis der Nahrung" geschreven. De beste man is helaas gestorven, maar is heel oud geworden en tot op het laatst gezond, lichamelijk en geestelijk fit geweest. Hij heeft bij de natuurvolkeren geleefd en hun leefwijze zelf toegepast. Hij komt eigenlijk tot dezelfde conclusies als Weston A. Price. In zijn boek is er ook een hoofdstuk aan Price gewijd. Ik ben pas met het boek bezig, maar het lijkt me zeer interessant en passen in dit forum. Nou, nu stop ik er voorlopig weer eens mee, totdat ik weer eens iets nuttigs te melden heb.
Ciao en tot dan,
dorothebjs