Blckbx

Hoewel de moderne wetenschap de Bijbel afwijst als sprookje, moedigt columnist Rypke Zeilmaker juist aan om het boek serieus te nemen. ‘Waarom zou zoeken naar aliens wél wetenschappelijk zijn, maar verhalen over engelen of de zondvloed niet?’
 
De 2 sec. beschouwing van Rypke over Q-Anon. (Q) in de uitzending:

De omgekeerde wereld van censuur - Igor van Kaam

( verder hoef je niet te kijken want wie dit forum volgt ontdekt geen nieuws voor "ons" in deze video)

 

Leon de Winter: 'Onze vrijheid botst met de klimaatagenda'​

 

Leon de Winter: 'Onze vrijheid botst met de klimaatagenda'​

Prettig gesprek om naar te luisteren.

Jammer voor Leon dat hij geprikt is en daarmee ziet hij of wil hij niet zien welke kwaadaardige agenda er aan het uitrollen is.
 
Steeds meer politici, milieuactivisten en dierenwelzijnsorganisaties pleiten voor dierenrechten en voor een vegetarisch dieet voor de mens. Waarom betoogt onderzoeksjournalist Rypke Zeilmaker om wél vlees te eten?
 
Steeds meer politici, milieuactivisten en dierenwelzijnsorganisaties pleiten voor dierenrechten en voor een vegetarisch dieet voor de mens. Waarom betoogt onderzoeksjournalist Rypke Zeilmaker om wél vlees te eten?
Ook hier in Spanje is vandaag een nieuwe dierenwet aangenomen.
 

'De Eindtijd en het teken van het Beest in Bijbels perspectief'​

Volgens voorganger Peter van der Weerd staan we al met één been in de laatste strijd: de Eindtijd. ‘En dat gaat nu wel heel erg hard,’ zegt hij. Hoe moeten we hiermee omgaan? In het christelijke maandblad ‘Het Zoeklicht’ werd in december 2021 blckbx genoemd. Het mediabedrijf zou een ‘geestelijke antenne’ missen. “Op verstandelijk niveau ben ik het vaak met ze eens, maar helaas hebben ze geen weet van demonische machten die zich opmaken voor de laatste strijd … de Eindtijd,” viel er te lezen.

Programmamaker Flavio Pasquino vatte dit op als een uitnodiging om eens te praten met Peter van der Weerd, die theologie studeerde en voorganger is bij Upstream Café. Zij hebben het onder meer over Bijbelse profetieën, de Dag des Oordeels en de terugkomst van Jezus. Ook bespreken zij het in Openbaringen 13 genoemde teken van het Beest, dat volgens Van der Weerd gestalte krijgt in de vorm van centrale digitale bankmunten (CBDC). “Hierdoor kan de mensheid snel gedwongen worden om te buigen voor het Beest en uiteindelijk keuzes te maken die anti-God zijn,” waarschuwt hij.
 
Vacatures bij BLCKBX:
🚨👨‍💻Nieuwe vacatures online! (https://www.blckbx.tv/vacatures)🎬💼

blckbx is het snelstgroeiende onafhankelijke nieuwsplatform van Nederland. Vanwege die groei hebben we ruimte om het team van blckbx uit te breiden! Kom jij het blckbx team versterken met jouw kwaliteiten? Wij zoeken ambitieuze mensen, gedreven en vol passie. Toppers in hun vak. Ervaren. Professioneel. Resultaatgericht.

Bekijk de vacatures:
- Presentator/presentatrice (https://www.blckbx.tv/vacature-presentator)
- Video Editor (https://www.blckbx.tv/vacature-video-editor-2)
- Redacteur/verslaggever (https://www.blckbx.tv/vacature-redacteur-verslaggever)
- Allround Producer (https://www.blckbx.tv/vacature-allround-producer)
- Stage: Journalistiek (https://www.blckbx.tv/vacature-journalistiek-stage)
- Stage: Marketing & Social Media (https://www.blckbx.tv/vacature-marketing-social-media-stage)

Ben of ken jij diegene die hiervoor geschikt is? Check de (stage)vacatures en stuur een e-mail met motivatie en CV naar HR@blckbx.tv

Deel dit bericht met je familie, vrienden en bekenden om te laten weten dat er plek is in het blckbx team! 💪
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
500.112
Leden
8.631
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan