• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Bijnieruitputting en vasectomie

G

Guest

Guest
Goede middag,

Het is mij wel duidelijk dat ik bijnieruitputting heb. Ondertussen heb ik het ebook van mike gelezen en ben aan de slag. Wat ik mij wel afvraag of de vasectomie die ik jaren geleden heb laten uitvoeren van invloed hierop is geweest en ook dus evt op het libido. Ik vraag mij af of het misschien verstandig is om het weer terug te draaien. Is er iemand die daar wat zinnigs over kan zeggen!!??

Groeten Mark

 

Webmaster

New member
Ja, een vasectomie kan invloed hebben op het libido en het orgasme. Je moet zelf weten of je het wilt terugdraaien of niet, daar ga ik niet over.

Mike

 
G

Guest

Guest
Oke. Ja ik begrijp dat het evt mijn beslissing is. Maar herinner me dat ik wel eens heb gelezen dat de zaadcellen na een vasectomie in het bloed terecht komen en voor een stresssituatie zorgen in het lichaam. En dus evt ook voor problemen bij de bijnieren kan zorgen. De reden dat ik dit vraag is of ik niet nu alles doe om weer gezond te worden maar door die ingreep het allemaal tevergeefs is (soort dweilen met de kraan open). Is iemand daar bekend mee??

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
322.086
Leden
7.675
Nieuwste lid
Eilko
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan