Hallo beste mede westonprice leden
Mijn zoektoch naar rauwemelk is voorlopig even op 0 door mislukte pogingen, maar wil wel aan de beestenbouillonsoep gaan beginnen.
Heb hier in de buurt een goede slager met veel keuze en insteek van vlees uit franse streek en zonder antibioticum [Ook afdeling biologisch],dus neem aan dat ze daar wel ook hetgene hebben voor deze soep.
Wat heeft een beginnende/leek nodig voor een simpele beestbouillonsoep die niet teveel tijd vergt?
Ben namelijk doodop laatste tijd, dus uren hele dag laten sudderen en gedoe zie ik nog niet zitten.
Mensen met ervaring die mij tips kunnen geven?
Lees op een willekeurige website dat je dit nodig hebt, zoals schenkel, mergpijpjes, ossenstaart
Moet er groente bij etc?
Wat dat betreft weet ik echt vrijwel niet hoe ik dit moet aanpakken.
Kan ook eventueel via mail ofzo die kan ik dan wel geven.
Hoor het graag!
Mijn zoektoch naar rauwemelk is voorlopig even op 0 door mislukte pogingen, maar wil wel aan de beestenbouillonsoep gaan beginnen.
Heb hier in de buurt een goede slager met veel keuze en insteek van vlees uit franse streek en zonder antibioticum [Ook afdeling biologisch],dus neem aan dat ze daar wel ook hetgene hebben voor deze soep.
Wat heeft een beginnende/leek nodig voor een simpele beestbouillonsoep die niet teveel tijd vergt?
Ben namelijk doodop laatste tijd, dus uren hele dag laten sudderen en gedoe zie ik nog niet zitten.
Mensen met ervaring die mij tips kunnen geven?
Lees op een willekeurige website dat je dit nodig hebt, zoals schenkel, mergpijpjes, ossenstaart
Moet er groente bij etc?
Wat dat betreft weet ik echt vrijwel niet hoe ik dit moet aanpakken.
Kan ook eventueel via mail ofzo die kan ik dan wel geven.
Hoor het graag!