Hoi allemaal,
Ik vraag me af of het bakken in Ossewit is aan te raden? Naast kokosolie en af en toe olijfolie ben ik op zoek naar wat variatie vwb het bakken.
Deze Ossewit van Schotehooglanders bijvoorbeeld heeft geen toevoegingen en lijkt mij goed geschikt:
Ossewit is gesmolten zuiver niervet van grasgevoerde koeien. Lekker en gezond, om in te bakken en om in te frituren. Puur, zonder toevoegingen.
http://postpakket.schotsehooglanders.nl/bestellen/products-page-2/
Hebben jullie ervaring met het bakken in Ossewit?
Ivm histamine problemen sla ik Reuzel over (varken).
Ik vraag me af of het bakken in Ossewit is aan te raden? Naast kokosolie en af en toe olijfolie ben ik op zoek naar wat variatie vwb het bakken.
Deze Ossewit van Schotehooglanders bijvoorbeeld heeft geen toevoegingen en lijkt mij goed geschikt:
Ossewit is gesmolten zuiver niervet van grasgevoerde koeien. Lekker en gezond, om in te bakken en om in te frituren. Puur, zonder toevoegingen.
http://postpakket.schotsehooglanders.nl/bestellen/products-page-2/
Hebben jullie ervaring met het bakken in Ossewit?
Ivm histamine problemen sla ik Reuzel over (varken).