Australië

En uiteraard staat daar weer een VROUW, volgzame satanische handlanger als ze nu eenmaal is, dit beleid te verkondigen.

Mike
 
“Ze zijn daar echt helemaal GEK geworden,” reageert FVD-leider Thierry Baudet. “Ik vrees dat die gekte ook naar onze landen komt deze herfst. Als de besmettingen weer stijgen, komen nieuwe lockdowns en nieuwe injecties. De mensen die vertrouwen op hun eigen afweersysteem (de “ongevaccineerden”) krijgen de schuld.”
 
Net als die 2 "komplotdenkers"uit Groningen is dit hierboven een mooi stukje propaganda uit Australie tegen de anders denkende om zo een mogelijke hetze te creëren.
´Overval op sigarenzaak

Twee mannen hebben afgelopen nacht een sigarenzaak in de binnenstad van Groningen overvallen. De mannen sloegen de eigenaar bewusteloos en gingen er met meer dan 3000 euro vandoor. Ze maakten gebruik van een rode Suzuki.

De mannen zijn gevaccineerd.´
 
Rumble — Australian Truck Drivers Shutting Down Traffic In Sydney - Truckers Blockade Truckies in #Sydney, #Australia protesting! #StandWithTruckies

 
Code Monkey Z via TG, vertaling:
Australië en de VS zijn beide lid van de 5eyes.
De 5eyes is een groep van vijf landen die elkaars burgers in de gaten houden om binnenlandse spionagewetten te omzeilen.
Australië heeft een nieuw wetsvoorstel aangenomen waardoor de politie zonder huiszoekingsbevel toegang krijgt tot de sociale media-accounts van iedereen.

Wanneer dit wetsvoorstel in werking treedt, kunnen alle landen die lid zijn van de 5eyes "legaal" de social media-accounts van iedereen bespioneren door gebruik te maken van de nieuwe Australische maas in de wet, zonder dat daarvoor een bevelschrift nodig is.
 
Hear, hear!
Goed verhaal maar helaas geen luisteraars, zoals in NL parlement! Made 4 online exposure. Zo doet TB 't ook!

 
Jensen had het in zijn laatste uitzending #381 ''Fake, fake, fake'' over de effectiviteit van de plots in zwang zijnde stilteprotesten in Australie: https://www.dailymail.co.uk/news/ar...sts-erupt-government-buildings-Australia.html

Deze vorm van protest is effectief omdat het moeilijk tot chaos leidt. Chaos is juist wat de elite wil.
Volgens Jensen is de overheid in Australie zich zo aan het misdragen omdat de Aussies niet bijster vaccinatiebereid zijn.
 
Stil protest is bullshit, of het nu gemeend is of niet. Be angry, be very angry. And be LOUD!

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.691
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan