• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Australië

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
En uiteraard staat daar weer een VROUW, volgzame satanische handlanger als ze nu eenmaal is, dit beleid te verkondigen.

Mike
 

Medusa

Well-known member
“Ze zijn daar echt helemaal GEK geworden,” reageert FVD-leider Thierry Baudet. “Ik vrees dat die gekte ook naar onze landen komt deze herfst. Als de besmettingen weer stijgen, komen nieuwe lockdowns en nieuwe injecties. De mensen die vertrouwen op hun eigen afweersysteem (de “ongevaccineerden”) krijgen de schuld.”
 

Lievergezond

Well-known member
Net als die 2 "komplotdenkers"uit Groningen is dit hierboven een mooi stukje propaganda uit Australie tegen de anders denkende om zo een mogelijke hetze te creëren.
´Overval op sigarenzaak

Twee mannen hebben afgelopen nacht een sigarenzaak in de binnenstad van Groningen overvallen. De mannen sloegen de eigenaar bewusteloos en gingen er met meer dan 3000 euro vandoor. Ze maakten gebruik van een rode Suzuki.

De mannen zijn gevaccineerd.´
 

Melkmeisje

Well-known member
Een relevante vraag van een chauffeur aan een media trol
 

Medusa

Well-known member
Code Monkey Z via TG, vertaling:
Australië en de VS zijn beide lid van de 5eyes.
De 5eyes is een groep van vijf landen die elkaars burgers in de gaten houden om binnenlandse spionagewetten te omzeilen.
Australië heeft een nieuw wetsvoorstel aangenomen waardoor de politie zonder huiszoekingsbevel toegang krijgt tot de sociale media-accounts van iedereen.

Wanneer dit wetsvoorstel in werking treedt, kunnen alle landen die lid zijn van de 5eyes "legaal" de social media-accounts van iedereen bespioneren door gebruik te maken van de nieuwe Australische maas in de wet, zonder dat daarvoor een bevelschrift nodig is.
 

Fred de Boer

Well-known member
Hear, hear!
Goed verhaal maar helaas geen luisteraars, zoals in NL parlement! Made 4 online exposure. Zo doet TB 't ook!

 

Lievergezond

Well-known member
Jensen had het in zijn laatste uitzending #381 ''Fake, fake, fake'' over de effectiviteit van de plots in zwang zijnde stilteprotesten in Australie: https://www.dailymail.co.uk/news/ar...sts-erupt-government-buildings-Australia.html

Deze vorm van protest is effectief omdat het moeilijk tot chaos leidt. Chaos is juist wat de elite wil.
Volgens Jensen is de overheid in Australie zich zo aan het misdragen omdat de Aussies niet bijster vaccinatiebereid zijn.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Stil protest is bullshit, of het nu gemeend is of niet. Be angry, be very angry. And be LOUD!

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.269
Berichten
341.890
Leden
8.153
Nieuwste lid
Keetje
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan