Alzheimer als "type 3 diabetes"

Quote:
De mens is een op zuurstof gebaseerd wezen en onze cellen moeten niet afgedicht worden maar juist wijd open staan voor zuurstof. Consumptie van suikers verhindert dit. Daarnaast zorgen ze voor verstikkende en blokkerende eiwitplakkaten in het bloed, AGE genoemd, oftewel: Advanced Glycation End Products. In gewoon Nederlands: versuikerde eiwitten, waarbij er door een te hoge bloedsuikerspiegel verbindingen worden gemaakt van eiwitten d.m.v. suiker ('cross-linking'). Dit zijn de beruchte eiwitplakkaten die in verband worden gebracht met hart- en herseninfarcten en met dementie (Alzheimer). Hiervoor zijn niet verzadigd vet en cholesterol verantwoordelijk, maar suikers!


https://www.fatsforum.nl/topic/hoe-je-de-zuurstoftovoer-naar-je-cellen-kunt-verhogen

Mike

 
Ik zocht net voor de grap op het nederlands alzheimer forum op kokosolie.

Je slaat steil achterover als je de reacties van de "experts" leest op het gebruik van kokosolie bij alzheimer.

Zelfs durven ze te beweren dat de hersenen draaien op suiker.

Moet niet gekker worden.

 
Hier https://www.fatsforum.nl/topic/sterke-groei-en-botbreuk kun je lezen dat een trampoline helpt tegen diabetes en dus ook tegen alzheimer.

Het helpt de lymfeklieren stimuleren om te detoxen en het helpt de bloeddoorstroming.

Je hoeft maar een beetje op en neer te gaan zelfs zonder van de trampoline los te springen voor een optimaal resultaat.

Het betreft een non-traumatische vorm van lichaamsbeweging waarbij de botten in principe geen schade kunnen oplopen: zij het dat men goed grip heeft tijdens het op en neer wiebelen.

Alleen moet men zorgen voor een goed opstapje en iets om aan vast te houden.

Bijv. via een deurrekstok waar weer steunen aan bevestigd om vast te houden: http://www.kettler.nl/BE_nl/i2172-deurrekstok-met-koorden.html

Quote:
Senior Exercise & Fitness - Rebounding for All Ages & Abilities

Uploaded on Feb 8, 2010

In a gentle, easy-to-use manner, the Freedom Spring safely combines aerobics and strength training. It is great for your heart, muscles, bones, and immune system without the dangers of high-impact physical activities. This is great for people that are 50-plus and looking for a replacement to the gym or being able to workout during inclement weather.


Quote:
Senior Exercise on a Rebounder: 96 year old man on a Mini Trampoline

Uploaded on Jan 8, 2010

Most seniors won't get on a rebounder because they don't feel steady. You can see this 96 year old man using a mini trampoline, helping his circulation and overall health.


 
Steelboy,

De hersenen draaien ook op voornamelijk suiker, de fout die ze daar maken is dat ze niet begrijpen dat het lichaam zelf ook suikers kan maken uit eiwitten en vetten en nog veel belangrijker dat de hersenen ook kunnen draaien op voornamelijk ketonen.

 
Dr. Magda Havas heeft enige jaren geleden aangetoond dat electrosmog diabetes type III kan veroorzaken. Met name dirty electricity (vuile stroom) veroorzaakt door schakelende voedingen, spaarlampen, omvormers van zonnepanelen en andere apparaten die je lichtnet vervormen invloed hebben op de bloedsuiker.

Zie deze link en bekijk het duidelijke filmpje.

 
Gisteren zag ik de film
Quote:
Je n´ái rien oublie

ik ben niets vergeten¨ letterlijk vertaald naar het nederlands, maar in het engels heet deze film gek genoeg: ¨its a small world¨) met Gerard Depardieu.

Om het plot maar te verklappen: twee mannen die vroeger innig bevriend waren, verkeren nog steeds wel in elkaars buurt, maar om een onverklaarbare reden zijn ze niet meer bevriend.

Blijkt dat iemand hun herinneringen aan elkaar weet te wissen door hen structureel insuline in te spuiten.

Lijkt mij niet de makkelijkste taak om dat zo vol te houden: telkens twee mannen insuline inspuiten om ze elkaar te doen vergeten.

Maar goed... suiker maakt ons vergeetachtig...

Dat is wat wij westerse mensen onszelf vaak dagelijks doen: suiker eten om ons onze liefde (onze grootste kracht) voor onszelf en onze naasten te doen vergeten...

 
Je zou bijna denken dat ze bewust uit zijn op het wegnemen van onze menselijke waardigheid. En dat is dan ook zo!

Mike

 
Quote:
Suiker leidt tot geheugenproblemen en ontsteking van de hersenen

Wetenschappers hebben vastgesteld dat jongere ratten gevoelig zijn voor de negatieve effecten op de gezondheid van met suiker gezoete dranken. Volgens een nieuwe studie van het USC kregen adolescente ratten, die men grote hoeveelheden toediende van vloeibare oplossingen van suiker of fructosesiropen (HFCS) in concentraties vergelijkbaar met de populaire gezoete dranken, problemen hadden met het geheugen en ontsteking van de hersenen vertoonden en pre-diabetes werden. Noch volwassen ratten gevoed met de suikerhoudende dranken noch adolescente ratten die geen suiker hadden verbruikt hadden dergelijke problemen.

http://www.leefbewust.com/2014/nieuws/suiker.html

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.493
Berichten
512.978
Leden
8.642
Nieuwste lid
Davidbrownm05
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan