Vorige week yoghurt van de Lidl geprobeerd met als gevolg verkoudheid. Gisteren begonnen met melkkefir gemaakt van rauwe melk en weer verkouden helaas.
Van dit forum heb ik inmiddels geleerd dat je dan waarschijnlijk niet tegen caseïne kunt. En de link met de bijnieren - allergie.
Of komt het meer door te weinig maagzuur - bijnieren ?
Maar hoe slim is het nu om dan wel gewoon rauwe melk-kaas te eten of geitenmelkkefir ( daar wordt ik niet verkouden van ) ? Want daarin zit natuurlijk ook die caseïne. Geeft dat dan niet teveel stress voor de bijnieren als je het toch eet/ drinkt ?
En butter oil ? Kan ik dat wel gewoon nemen ( om dezelfde reden als hierboven ) ???
Van dit forum heb ik inmiddels geleerd dat je dan waarschijnlijk niet tegen caseïne kunt. En de link met de bijnieren - allergie.
Of komt het meer door te weinig maagzuur - bijnieren ?
Maar hoe slim is het nu om dan wel gewoon rauwe melk-kaas te eten of geitenmelkkefir ( daar wordt ik niet verkouden van ) ? Want daarin zit natuurlijk ook die caseïne. Geeft dat dan niet teveel stress voor de bijnieren als je het toch eet/ drinkt ?
En butter oil ? Kan ik dat wel gewoon nemen ( om dezelfde reden als hierboven ) ???