allergie voor muggenbeten

Isabella

New member
Mijn dochtertje van 3 en half reageert allergisch op muggenbeten. De beet verandert al snel in een blaar, er ontstaat een zwelling en het ergste van alles vind ik dat haar lymfebanen beginnen ontsteken, dan zie je rond haar ader een rode lijn die steeds langer wordt.

Ze wordt hiervoor homeopatisch behandeld, maar het probleem is echter dat homeopathie niet onmiddellijk begint te werken (heeft 24 u. de tijd nodig). Zelfs van haar homeopaat moet ik de eerste dagen antibiotica toedienen. De laatste keer dat ze werd gebeten (dat was in november) heb ik de antibiotica tot 1 dag kunnen beperken. Ik ben helemaal geen voorstander van antibiotica. Kennen jullie een andere oplossing?

Ik gebruik citronellaspray om de muggen op afstand te houden. We hebben ook een klamboe voor 's nachts.

De huidspecialist heeft zwaar spul voorgeschreven 'Dermovate'. Een zalf om onmiddellijk op de beet te smeren.

Wat schaadt het minst haar gezondheid: de zalf 'dermovate' of het innemen van antibiotica?

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

 
3% waterstofperoxide, zowel inwendig als uitwendig. Hoe vaak moet ik nog herhalen dat H2O2 de BESTE antiobiotica is die er bestaat?

Mike

 
Mike, aangezien ik zelf nog maar recent gestart ben met H202, moet ik nog veel leren.

Ik vraag me enkel nog af welke dosering ik haar inwendig moet toedienen. Zijn enkele druppels opgelost in water 1 x per dag voldoende voor een kind? Of mag ze bij een beet zelfs meerdere keren per dag H202 toegediend krijgen?

Bedankt voor jouw snelle reactie.

 
@Isabella. Zorg er voor dat je de Food Grade waterstofperoxide hebt, en niet gelijk enkele druppels gebruiken; je moet dit opbouwen!

Beste kun je het s`morgens op de nuchtere maag geven en je begint met 1 druppel.(3%)

En de volgende dag 2 druppels, enzovoorts. Voor een kind van drie denk ik dat uiteindelijk een dagelijkse onderhoudsdosering van 5 druppels wel genoeg is, maar dat kan Mike je beter vertellen.

Met uitwendig gebruik heb ik geen ervaring en geen idee hoeveel druppels je moet oplossen in hoeveel water...

Overigens werkt H2O2 ontgiftend, dus het kan zijn dat ze de eerste dagen wat vaker op de pot zal zitten...

Persoonlijk zou ik de antibiotica vervangen door probiotica, maar ik ben geen dokter...

 
Isabelle,

Zie de laatste post uit de topic over H2O2 voor kinderen:

Quote:
Hier een reactie op de topic, H2O2 voor kinderen.

Ik gebruik zelf de 35% en heb zodoende mijn dochter van vier jaar 1 druppel gegeven toen ik dacht dat zij verschijnselen van roodvonk kreeg. Haar vriendinnetje heeft ruim 2 maanden geleden aan deze ziekte, dus ik zag de bui al hangen. Maar de tweede dag zag ik al dat mijn dochter opknapte en toen heb ik zelfs de dosis verhoogt naar 2 druppels. Verder is het niet gekomen omdat ze op dag 3 helemaal beter was.

Ik ben erg blij dat ik zo'n 'EHBO' middel in huis heb; ik geef het ook aan mijn windhonden in hun waterbak en dat vinden ze heerlijk. Net als regenwater


Mike

 
@Isabella.

Dermovate bevat Sodium. Ik zou dat niet op mijn huid willen smeren...

Waarom smeer je er geen biologische honing op?

Werkt ook ontstekingsremmend.

Denk ook eens aan levertraan met boterolie (Inwendig gebruik)

Daar zijn al heel wat ziektes en ongemakken mee genezen!!

 
Vervelend voor je dochtertje Isabella! Toen ik in Australië woonde had ik ook allergische reacties op muggenbeten. De Australische remedie tegen allergische reacties en tegen veel gebeten worden is inname van vitamine B complex. Het heeft mijn toen gigantisch veel geholpen. Kefir bevat natuurlijk veel vitamine B, dus dat zou moeten helpen, lijkt mij.

 
Ufo, ik heb de food grade H202 besteld via de link op het forum.

Daar ging ik al vanuit dat ik H202 ook bij haar moet gaan opbouwen, want ik ben al na 4 druppels 3 % beginnen ontgiften.

Uitwendig gebruik ik het al op haar genezende waterpokken. Ongeveer 6 druppels verdun ik met een zeer klein beetje water.

Aangezien H202 de beste antibiotica is, kan ik dat beter gebruiken in plaats van probiotica.

Misschien moet ik wel biologische honing gebruiken in combinatie met H202.

Nu nog mijn man overtuigen om het ons dochtertje te geven, want hij neemt het zelf, maar is een beetje bang dat het voor kinderen niet goed is.

Mike, die post over H202 voor kinderen had ik gelezen. Aangezien het om een kind gaat, durf ik niet uit mezelf te gaan experimenteren. Zoals Ufo zegt ga ik opbouwend moeten gaan werken. Bestaat er een Nederlandstalig boek over H202 en het gebruik ervan? Zou het graag willen lezen. Net zoals bij volwassenen is de reactie op H202 ook voor kinderen verschillend. Mij is nog altijd niet duidelijk hoe jullie H202 gebruiken na een kuur van ongeveer 1 maand. Dan gaan jullie een onderhoudsdosis gebruiken, maar wat als je ziek wordt, bv. griep gaan jullie dan de dosis verhogen?

Louise, een vitamine B-kuur heb ik nog al gelezen dat het goed zou zijn. Kefir ga ik eens proberen.

Allen bedankt voor de hulp :)

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.469
Berichten
498.195
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan