• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Agenda 21

Johnny

Well-known member
Tijdelijke wet testbewijzen covid-19

Het wetsvoorstel expliciteert de grondslag om bij ministeriële regeling testbewijzen te kunnen verplichten voor toegang tot sport- en jeugdactiviteiten, culturele instellingen, evenementen, restaurants en overige horeca, een en ander met inbegrip van doorstroomlocaties. Daarnaast kan het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en het hoger onderwijs (ho) bij algemene maatregel van bestuur worden aangewezen. Op andere terreinen kan het testbewijs niet van overheidswege worden voorgeschreven.

Tc5ge943acun53xjo8uyvz4nfywgd2whb.jpg
 

Medusa

Well-known member
Duidelijke boodschap van ondernemer Erik Boomsma.
OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE, HUGO DE JONGE, FERD GRAPPERHAUS, WOPKE HOEKSTRA EN SIGRID KAAG.
 

Medusa

Well-known member
Deze is misschien al eens voorbij gekomen...Luister naar wat deze man in 2014 te vertellen had. Kan met NL ondertiteling, zelf even inschakelen.

Hear Harry Vox unknowingly predicting the future, almost exactly what is going on today!!
 
A

Alpha2020

Guest
Bovenstaande post is een “Medusa Mustsee Movie”. Het scenario van 911 (controle voor je eigen veiligheid) wordt naast de COVID-19 maatregelen gelegd (testsamenleving voor je eigen gezondheid). Er zijn nu eenmaal mensen die voorspellende gaven hebben zoals bijv. Marcel Messing en nu dus ook deze onderzoeks journalist Harry Vox. Hij legt verder haarscherp uit wat er in het Rockefeller document staat mbt Lockstep en dat dit is waar we nu inzitten.
 

Medusa

Well-known member
President elect of Fryslan had hem elders al geplaatst en ik vind dit echt wel weer een “Medusa Mustsee Movie” (mooi bedacht Alpha!).😊
Werkelijk prachtige docu die heel begrijpelijk de plannen van de elite uitlegt.
Eerste 20 minuten zijn wat droog maar wel noodzakelijk om het hele plaatje te begrijpen. Mooie video om door te sturen naar halfslapers!
Omdat deze hws. wel snel weer van YouTube zal worden verwijderd plaats ik hier de Bitchute versie:
https://www.bitchute.com/video/cHMwZURVEQMs/
 

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Jorn heeft gelijk.

Ik heb wel vaker gesteld dat we een transitie nodig hebben naar een maatschappij bestaande uit zelfvoorzienende lokale gemeenschappen, waar ruilhandel een prominente rol speelt en centrale instituties overbodig zijn geworden. Daar zou ik nog aan toe willen voegen dat natuurgeneeskunde ook een prominentere rol krijgt.

Alleen zo worden we onafhankelijk van de rijken met hun foundations en beleggingsmaatschappijen.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Ik zie het niet gebeuren met die lokale initiatieven. Ik zie het allemaal aan ego's tenonder gaan. Mensen zullen eerst minder egoistisch en narcistisch moeten leren worden.

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Er is nog een andere weg, de weg van de aantallen. Vandaag naar schatting 10.000-15.000 man op de been in Amsterdam. En dat een week na het brute politieoptreden van vorige week in Den Haag! De aantallen nemen toe en mensen raken steeds minder onder de indruk van het machtsvertoon van de politie. Uiteindelijk is dit de weg, de weg van de aantallen. Geen kleinschaligheid maar juist grootschaligheid!

Mike
 

jeroenvz

New member
Je kan ook opstaan als enige erfgename en je geboortetrust beneficiair aanvaarden. Als iedereen dat doet bloedt de elite vanzelf dood.

https://geboortetrust.hetbewustepad.nl/geboorte-trust/
 

Medusa

Well-known member
Als die VN SDG doelen echt zó geweldig zijn voor de wereldbevolking en dus ook de Nederlandse bevolking, dat ‘Build Back Better’ Great Reset plan van het WEF een waar walhalla wordt voor de mensen, waarom doen de bedenkers van dit plan het dan af als een grote complottheorie bedacht door wappies?

https://groningerkrant.nl/opinie/de-beer-is-los/
 

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Geboortetrust maakt de wereld niet beter. We moeten het beste voor de wereld willen en dat betekent gezamelijk opstaan tegen de elite. Niet de rest in ellende achterlaten.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Predictive progranming via Hollywood. Denk ook aan films als Outbreak (1995), 12 Monkeys (1995), Children of Men (2006) en Contagion (2011).

Mike
 

Pymander

New member
Klopt Mike, ik blijf het bizar vinden.

Zo ook de aflevering van Black Mirror waarin mensen moeten fietsen voor energie-opwekking in ruil voor eten/wonen/etc. Kijk naar deze video van Amazing Polly. Voor de plannen van de elite is heel veel energie nodig en dat moeten wij gaan leveren. Human energy.

https://www.kla.tv/16819

 

Godsgeschenk

Well-known member
Net op telegram plaatste evaatje over womb patent.

Ik ben verder gaan zoeken en het is geen bullshit

https://patents.google.com/patent/WO2018171905A1/en

https://patentimages.storage.googleapis.com/f8/2b/82/0a78bc72070197/WO2018171905A1.pdf

Gruwelijk. Filmen hebben ons hier al op voorbereid.

Dorothé
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.146
Berichten
310.796
Leden
7.556
Nieuwste lid
SONJA BUURMAN
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan