• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Abortus, ja of nee ?

G

Guest

Guest
Aanvulling op bovenstaand bericht.Maar in Californië wordt infanticide gepleegd op pasgeborenen. Zuigelingen worden direct na de geboorte van al hun organen ontdaan in speciale klinieken.

Er wordt een gat geboord in hun hoofd om hun hersens weg te nemen. Hun hart wordt vaak nog kloppend geoogst. De organen worden doorverkocht aan derden. Vaak laboratoria.

Er werd gefilmd in de kliniek van “Planned Parenthood” met een verborgen camera. De beelden spreken voor zich.

Een voormalig medewerker met wroeging klapte uit de school:

https://commonsensetv.nl/infanticide-wordt-doodgezwegen-door-media/
 

complotdenker

Active member
https://www.lifesitenews.com/opinion/harrowing-film-on-forced-abortion-in-china-receives-oscar-for-best-documentary

Iedereen die ik spreek denk dat daar geen gedwongen abortussen meer gebeuren.

Complotdenker
 

complotdenker

Active member
Progressief rechts kan ook gaan nadenken!

https://tpo.nl/2020/04/20/chris-develing-hoe-corona-ons-denken-over-abortus-voorgoed-kan-veranderen/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=sharing_standard

Want de pro life beweging vond het al hypocriet van de tegen partij om voor de veiligheid van andere mensen allerlei ontberingen te doorstaan en dan wel baby’s vermoorden...

Complotdenker
 
G

Guest

Guest
Zijn er nog steeds mensen die het moeilijk aan te nemen vinden dat er resten van geaborteerde kinderen verwerkt worden in medicijnen door farmaceuten? Stop deze waanzin! Abortus is moord! Ik heb het even vertaald!


Een ander farmaceutisch bedrijf - Johnson & Johnson gebruikt afgebroken foetale cellen om Covid-19-vaccin te ontwikkelen

31 MAART 2020 COG FOR LIFE 12 COMMENTS
Voor onmiddellijke publicatie: 31 maart 2020

(Clearwater, FL) Voor de tweede keer in minder dan een week roept Children of God for Life de farmaceutische industrie op voor het gebruik van geaborteerde foetale cellijnen in potentiële Covid-19-vaccins.

Op 25 maart onthulde de organisatie het gebruik van Moderna van de afgebroken foetale cellijn HEK 293 en de moreel geproduceerde versie door Sanofi Pasteur. Deze keer is het Janssen Pharmaceutical, eigendom van Johnson en Johnson, dat hun PER C6 Ad5-technologie gebruikt, afgeleid van het afgebroken netvliesweefsel van de baby. Dr. Alex van der Eb onthulde de informatie over deze abortus tijdens hoorzittingen van de FDA in 2001:

'Dus isoleerde ik het netvlies van een foetus, van een gezonde foetus voor zover te zien, van 18 weken oud. Er was niets bijzonders met een familiegeschiedenis of de zwangerschap was tot 18 weken volkomen normaal en het bleek een sociaal aangeduide abortus te zijn - abortus provocatus, en dat kwam simpelweg omdat de vrouw van de foetus af wilde ... wat werd opgeschreven was een onbekende vader, en dat was in feite de reden waarom de abortus werd aangevraagd. '

Om nog erger te maken, Dr. van der Eb gaf verder toe: “PER C6 is alleen gemaakt voor de farmaceutische productie van adenovirusvectoren… En dan de farmaceutische industriestandaard. Ik realiseer me dat dit een beetje commercieel klinkt, maar PER C6 is gemaakt voor dat specifieke doel. ”

Niet alleen zijn er morele problemen bij het gebruik van geaborteerde foetale cellen, maar de PER C6 Ad5-technologie heeft ook veiligheidsproblemen die ook bij de FDA zijn gerezen.

“Residu-DNA in vaccins die zijn afgeleid van tumorigene cellen, waaronder die welke zijn getransformeerd door Ad5, kan in twee opzichten potentiële risico's voor de vaccinontvanger opleveren: oncogeniciteit en infectiviteit. Elk van deze biologische eigenschappen moet voor elk celsubstraat worden overwogen en beoordeeld. ”

Vinnedge merkte op dat er in de VS niet één door de FDA goedgekeurd vaccin is dat deze cellijn gebruikt, hoewel er verschillende belangstelling hadden toen het werd aangekondigd in 2001. Een van die bedrijven was Merck die de cellijn probeerde in een nieuw hiv-vaccin maar het project beëindigde in 2007 toen het vaccin niet effectief bleek te zijn.

'Dit is ongeveer net zo onverantwoordelijk als de industrie kan krijgen', zegt Debi Vinnedge, uitvoerend directeur van Children of God for Life. “We hebben een wereldwijde pandemie waarbij miljoenen mensen behandeling en preventie van ziekten nodig hebben. Toch kiezen Johnson en Johnson ervoor om een ​​vaccin te produceren dat een groot aantal mensen met een goed geweten zal weigeren vanwege de geaborteerde foetale cellen! ”

In hun eigen Zakelijke Gedragscode stelt Johnson & Johnson dat “wij geloven dat ethisch en verantwoordelijk handelen niet alleen het juiste is om te doen, maar ook het juiste om te doen voor ons bedrijf. Onze Johnson & Johnson-gedragscode zorgt ervoor dat we onszelf hoog houden en hoe we zaken doen, zodat we onze verplichtingen jegens de vele belanghebbenden die we bedienen, kunnen nakomen. ”

Maar hun gebruik van geaborteerd foetaal materiaal in consumentengeneesmiddelen is verre van de hoge ethische normen of bezorgdheid voor hun klanten en belanghebbenden die zij beweren te dienen. De ironie van wat ze doen bij het gebruik van geaborteerde foetale cellijnen gaat niet verloren voor de terloops waarnemer.

"Hoe verachtelijk dat een bedrijf wiens succes grotendeels werd behaald met zijn producten voor levende baby's, probeert te profiteren van de overblijfselen van een opzettelijk vermoorde", voegde ze eraan toe.

Gezien het feit dat de VS zojuist een contract van $ 450 miljoen dollar hebben ondertekend met Johnson & Johnson om een ​​Covid-19-vaccin te ontwikkelen, vragen we het publiek contact op te nemen met president Trump, die federale financiering heeft geweigerd voor afgebroken foetaal onderzoek. https://cogforlife.org/2020/03/31/another-pharmaceutical-company-johnson-johnson-using-aborted-fetal-cells-to-develop-covid-19-vaccine/?fbclid=IwAR23df71rYjHCqfMfY3p_BD_B1Kj2EUm2J19tJPXvN2wzJjqRwHvKAG40AQ
 
G

Guest

Guest
As if the recent revelations about the World Health Organisations (WHO) relationship with the Chinese Communist Party regarding the cover-up of COVID-19 were not enough, along comes this. Family Watch International has published an explosive expose regarding the role of WHO in actively promoting abortion, transgenderism, legalised prostitution and sexuality among children.
https://caldronpool.com/who-promotes-abortion-transgenderism-prostitution-and-child-sexuality/amp/
 

Frits2707

New member
Er is in de natuur geen enkel wezen dat aan abortus doet; er zijn wel dieren die hun nageslacht doden of opeten, maar niet in de baarmoeder-fase. Er zijn stammen die niet willen dat hun gemeenschap meer heeft dan een x-tal, dat heeft te maken met overleving, begrijpelijk. De natuur produceert ook overschot en zorgt er voor dat de sterkste overleeft; de mens doet dat niet en laat zwakken overleven en daardoor hun soort verlammen. De mens heeft geen kennis van leven en overleven; op dit moment heerst alleen hebzucht.
Als je diep kontakt maakt met het zijn dan weet je dat niets verloren gaat en emoties slechts tijdelijk zijn. Laat de natuur gewoon de natuur en grijp niet in; al is dat moeilijk.
Feitje: slecht 4% van je wezen weet wat je lichaam doet.
Mijn weetje: houd je denken bezig met de verbinding tussen je gevoel en zijn. Leef.
 

complotdenker

Active member
Mensen hebben bewustzijn en eigen wil. Dieren handelen naar instinct. Mensen zijn geen dieren. Al deden dieren wel aan abortus dat maakt het niet erger of minder erg.

Complotdenker
 

complotdenker

Active member
Wtf?!

https://www.lifesitenews.com/news/breaking-pro-life-investigators-ordered-to-pay-1.5-million-in-planned-parenthood-baby-parts-case

Complotdenker
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
364.398
Leden
8.328
Nieuwste lid
Opa
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan