The Great Awakening

Men kan dat proberen en de kans is groot dat dit ook gebeurt. Zie de nieuwe X22, Dave legt uut dat ze griep en C19 nu gelijkschakelen en dus willen ze gaan voor 'verplichte' maskers en griepprikken. Het blijft echter ongrondwettelijk en qua atbeidsrecht een eenzijdige wijziging van je contract. Gewoon volhouden en niet bezwijken, vrijheid moet bevochten worden.

Mike
Gaat
Niet
Gebeuren
 

🐃:poop:

Mike
dat we nodig hebben voor de QFS (Quantum Fiancial Systeem), het kwantum internet en de kwantum med-beds (medische bedden). Een lager bewustzijn zal hier geen gebruik van kunnen maken en zal dan ook de enige manier zijn, om ons volledig los te kunnen koppelen van de DeepState.

🤡🤡🤡
 
1662130040434.png
Bovenstaande afbeelding is van de idioot Biden die gisteren in Philadelphia tijdens een speech beweerde: “Donald Trump en de MAGA republikeinen staan voor een extremisme dat de absolute grondslagen van onze natie bedreigt.”

En waaraan doet je de setting van de ruimte waarin Biden zijn speech hield denken? Juist ja, Nazi en satanisch van karakter en dat zal niet zonder opzet gedaan zijn, dit is waar de Deep State voor staat en wat we de laatste anderhalf jaar duidelijk uitgevoerd zien worden (niet alleen in de VS) door talloze Deep State puppets en dan durft hun halve gare pion te beweren dat Trump een bedreiging voor de democratie is?! Jazeker, dat is een terechte bedreiging voor de Deep State opvatting zoals democratie voor hun zou moeten werken en dat ze willen omzetten naar een communistisch model zoals China dat kent en waarbij zij alle macht over alles en iedereen krijgen.

Trump schreef gisteren in een Truth: Iemand zou Joe Biden, langzaam en gepassioneerd, moeten uitleggen wat MAGA betekent, zo krachtig als woorden het kunnen uitdrukken: MAKE AMERICA GREAT AGAIN! Als hij Make America Great Again niet steunt via woorden, acties en gedachten, wat hij niet doet, dan zou hij absoluut niet de Verenigde Staten van Amerika moeten vertegenwoordigen!
 
Twee levenslange democraten hebben onlangs aangekondigd dat zij als republikein voor herverkiezing gaan vanwege de slechter wordende crisis aan de grens onder president Joe Biden.

Terrell County rechter Dale Carruthers en Presidio County rechter Cinderela Guevara – twee vrouwen van woongebieden aan de grens van Texas – hebben hun frustratie geuit over Biden’s grensbeleid die hun kleine woongebieden ruineren.

De enige reden waarom zij van partij wisselen, is volgens hen omdat het beleid van de Biden-regering heeft geleid tot meer dan 2 miljoen mensen uit meer dan 150 landen die over de zuidelijke grens zijn gekomen. De kosten van misdaden vanwege een open grens – toenemende handel in en smokkel van mensen en wapens – voor hun woongebieden, hebben hen ertoe gedwongen te zeggen: ‘genoeg is genoeg’ en we gaan er wat aan doen.
 
Stephen Miller: ‘Biden hield vanavond de speech van een dictator, in de stijl van een dictator, in de ambiance van een dictator, gebruikmakend van de woorden van een dictator.”


 
Een panel met oa Matt Gubba (oprichter van International Liberty Forum en organisator van de Global Walkout:



CBDC en crypto is afleiding van de waarde van edelmetaal, daarom zullen de eerste twee nooit de basis van de economie zullen vormen.
 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.479
Berichten
505.746
Leden
8.637
Nieuwste lid
nataliedje
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan