oorlog tegen de boer


Nou, dit was mij ook als eerste opgevallen in een filmpje wat ik zag. Ik dacht nog, daar op dat erg is ruimte zat voor een paar koeien te plaatsen. Dan kan tenminste niet meer gezegd worden dat alleen boerderijen stikstof problemen hebben.
 
In 1963 begon het al met oorlog tegen de boer.

Denk een leerzame reportage voor velen. Ook mevrouw van der Plas zou hier lering uit kunnen trekken! Vooral de wijze waarop boer koek koek reageert,

 
Ik werp maar gewoon een suggestie.


Blokkeer de huizen van de ministers en stop met bevoorraden van de supermarkten. Persoonlijk ben ik voor beide opties. En niet bevoorraden en blokken. Wel kunnen ze dan vanuit huis gewoon communiceren. Burgers zullen in eerste instantie de schuld aan de boeren geven als ze niks te eten hebben. Maar ja, er is lokaal genoeg te krijgen en zo worden ze gedwongen om direct bij de boer te kopen. En de ministers mogen verhongeren wat mij betreft als alles geblokkeerd blijft. Of nee, geef ze eigenlijk gewoon alleen vega bende en plantaardig voer. Ze zullen op den duur smeken om vlees bij de boeren en daarmee hun eigen stikstof beleid om zeep helpen.
 

De stikstofplannen van het kabinet leiden tot veel commotie, vooral onder boeren. Maar ook binnen de VVD heerst onvrede over de plannen van minister Van der Wal. Vindt u de plannen realistisch of niet?

De Stelling van de Dag luidt: Stikstofplannen onrealistisch

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.471
Berichten
501.234
Leden
8.632
Nieuwste lid
Pinjo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan