Sociaal Krediet Systeem


wef

Foto: Klaus Schwab (World Economic Forum CC BY 3.0)

‘Kijk eens aan!’: WEF ontwikkelde in 2018 digitaal reispaspoort dat kan worden uitgebreid met vaccinatiebewijs​

in Great Reset, Buitenland 11 januari 2022 16:00 0



Onlangs publiceerde het World Economic Forum een rapport getiteld Accelerating the Transition to Digital Credentials for Travel. In 2018 heeft zij een digitaal reispaspoort ontwikkeld, de zogeheten Known Digital Traveller Identity (KDTI). Dit digitale paspoort kan worden uitgebreid met het coronavaccinatiebewijs.
En wie o wie is partner in dit project? Het gaat om een samenwerkingsverband tussen het WEF en de Nederlandse en Canadese overheid. Het doel van het project: ‘een nieuwe toekomstvisie creëren voor grensoverschrijdend reizen en een vertrouwd, gemeenschappelijk en wederzijds voordelig systeem ontwerpen waarin de reiziger centraal staat’.

Digitale transitie​

In het rapport valt te lezen dat de coronapandemie de luchtvaart, het reizen en toerisme op zijn kop heeft gezet en de digitale transitie waaraan de sector was begonnen, heeft versneld. Nu vaccinatie- of negatieve testbewijzen nodig zijn voor grensoverschrijdend reizen, schiet de vraag naar digitale accreditatie omhoog.
De KDTI kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld het coronavaccinatiebewijs, staat in het rapport. Het WEF werkt hierbij samen met onder andere de Nederlandse overheid, Schiphol en KLM.
“Kijk eens aan!” schrijft FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen op Twitter. Hij heeft enkele belangrijke passages in het rapport gearceerd.
 
Fuxxinepaspoort & sociaal krediet systeem - opstap naar totalitaire wereldstaat :oops:
17 min. uitstekende video onder de tekst

 
Laatst bewerkt:
EMP of Echte Massa Psychose?

Dick
Mass Formation Psychosis.


Mike
 
  • Leuk
Waarderingen: Surv

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.778
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan