Demonstraties

We gaan op eigen titel 💪


Een reactie hierop;

De world wide demostrations zijn wereldwijd! Wereldwijd! Laat dat even doordringen.

Mijn hart ligt bij de slachtoffers van gisteravond, maar vandaag opgeven is voor mij geen optie..

Juist nu is de verbinding belangrijker dan ooit, ik kan mij niet voorstellen dat de slachtoffers van gisteren of van de afgelopen 2 jaar in Nederland of in alle andere landen zouden zeggen: jongens geef maar op!

NEE!

Dit is juist waarom we opstaan! Om deze waanzin te stoppen!

Dus vandaag zal ik er gewoon bij zijn, dan maar op Persoonlijke titel!

Ik vind het bizar dat 1 organisatie bepaald voor 40.000 man dat we maar niet moeten komen...

Het is ons recht om op te staan tegen dit waanzin beleid! En juist nu is het moment van doorpakken gekomen❤️💪
 
Ja, viel mij ook al op aan het accent dat er allochtonen bij waren. Gaan geruchten dat dit geen demo is maar rellen van jongeren uit de buitenwijken. Zullen wel ingehuurde trollen zijn die dat vertellen. Van mij mogen ze dan vaker vanuit de buitenwijken rellen hoor. Maar er ligt wel iemand in het ziekenhuis die door ze long is geschoten. Ik wens hem sterkte eb beterschap!
Nee, van mij mogen ze niet rellen. De zachtmoedigen zullen de aarde erven, niet opgefokte allochtone heethoofden. Ik krijg sterk de indruk dat voor de zoveelste keer allochtonen zijn opgestookt en als useful Idiots zijn ingezet om vreedzame demonstranten (vooral jongeren) in een negatief daglicht te zetten en zelfs als voorwendsel om demo's te verbieden.

We gaan op eigen titel 💪
Ik vertrouwde die organisatie van WWD al niet, maar nu nog minder. Er is geen enkele reden om deze manifestatIe te cancellen. Allereerst, hun publiek bestaat niet uit allochtone heethoofden. Daarnaast doen zij alleen aan gefaciliteerde omlooproutes in verre buitengebieden. Deze organisatie heult mee met het regime en speelt hen in de kaart. Op persoonlijke titel gaan is m.i. geen goede strategie, negeren is beter.

Mike
 
Laatst bewerkt:
Usefull idiots of niet, dit draagt niet bij aan de goede relatie tussen allochtoon Nederland en de overheid. Deze groep laat zich niet zo maar dingen opleggen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.469
Berichten
498.761
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan