Stop de Lockdown


Themenauszug:
▫️Update zur Flutkatastrophe
▫️"Impfen", bis der Arzt zur Besinnung kommt
▫️Zahnmedizin und "Impf"nebenwirkungen
▫️CDC-Prognose: Neuartige Krankheiten nehmen zu
▫️Psychologie der Massen und des totalitären Denkens

Dorothé
 
Nou, ik geef dit wel een goede kans, Sailor. Kijk eens hoeveel organisaties hiervoor de handen ineenslaan. Ik ga dit goed in de gaten houden en ik sluit niet uit dat ik bij deze wel aanwezig zal zijn.

Mike
 
Goedenavond, Mijn naam is Babs. Vele van jullie kennen mij als een van de (oud) militairen die geregeld op de demo's komen. Het volgende wat ik jullie schrijf ik onder mijn eigen titel.. De organisatie waar ik mijn hart aan heb verbonden heeft er niets mee te maken.. Wij zitten in het gevecht van ons leven.. Onze politiek en de elite heeft besloten dat onze way of life en onze vrijheid compleet op de schop moet om en wereld te creëren die zij graag willen. Ze hebben angst bewapend en de media werkt hieraan mee. Het doel van de politiek is om ons te demotiveren.. Ze spuien propaganda over ons heen om ons te laten geloven dat vaccinatie met een experimenteel vaccin de enige manier is om hier uit te komen.. Ik wil dat jullie moed houden. De leugens zijn groot.. Zelfs zo groot dat ze op het punt staan om te gaan klappen.. Zij weten dat en voordat deze leugen gaat klappen gaan ze nu all in. Zij weten dat de vaccins niet werken. Zij weten dat heel die corona een hoax is en geen oversterfte veroorzaakt. Wat wij nu zien is en machtsovername vermomd als een pandemie.. Je voelt je waarschijnlijk alleen. Je hele omgeving gaat in deze leugen mee. de meesten die in deze leugen mee gaan geloven er ook niet in maar ze hebben ervoor gekozen om het spel mee te spelen omdat ze veel te bang zijn om hun way of life te verliezen.. Ze zijn bang om hun werk, hypotheek en vrienden te verliezen als ze openlijk hiertegen uit te spreken.. Vergis je niet.. De meesten zijn tegen. Om tegen te zijn vereist heel veel moed. Moed die heel veel mensen niet hebben.. Ik ben een oud onderofficier. Ik heb vroeger een eed gezworen om mijn bevolking te beschermen tegen bedreigingen van buiten maar ook van binnen. Mijn loyaliteit ligt bij mijn volk. Ik geloof in vrijheid en democratie. Ik geloof dat mensen zelf wel kunnen bepalen wat gevaarlijk voor ze is en wat niet.. Een overheid die deze waarden opzij zet is niet mijn overheid.. Een overheid die dit opzij zet is geen democratische overheid maar meer een communistische overheid. Daarom heb ik me ook aangesloten bij de ander oud militairen die geloven in vrijheid en democratie. Ik mag niet voor mijn organisatie spreken maar zolang deze crisis duurt zal ik vechten en de demonstranten beschermen tegen het achterlijke politiegeweld omdat ze hun stem willen laten horen. Ik beloof jullie een ding.. Ik zal tot mijn laatste adem vechten voor een vrij Nederland. Ik zal tot mijn laatste adem de demonstranten beschermen die hun stem willen laten horen. Ik weet niet hoe het gaat lopen en wat de toekomst ons gaat brengen maar ik vecht er wel voor en ik wil dat jullie de moed erin houden want opgeven kan altijd nog.. mvg Barbera Beekman (sergeant der eerste klasse van 1993 tot 200 kon. luchtmacht)Screenshot_20210731-101436_Facebook.jpg
 
Nou, ik geef dit wel een goede kans, Sailor. Kijk eens hoeveel organisaties hiervoor de handen ineenslaan. Ik ga dit goed in de gaten houden en ik sluit niet uit dat ik bij deze wel aanwezig zal zijn.

Mike
Laten we het hopen dat de groep groot genoeg is en dat een oorlogs mentaliteit omheen hangt, en niet de verbinding en liefde met feestende en dansende parapluutjes.
Voorbeeld Frankrijk, zodra de ME iets probeert vanuit de groep aan vol de tegen aanval in.
Alleen dan heeft het kans.
 
Goedenavond, Mijn naam is Babs. Vele van jullie kennen mij als een van de (oud) militairen die geregeld op de demo's komen. Het volgende wat ik jullie schrijf ik onder mijn eigen titel.. De organisatie waar ik mijn hart aan heb verbonden heeft er niets mee te maken.. Wij zitten in het gevecht van ons leven.. Onze politiek en de elite heeft besloten dat onze way of life en onze vrijheid compleet op de schop moet om en wereld te creëren die zij graag willen. Ze hebben angst bewapend en de media werkt hieraan mee. Het doel van de politiek is om ons te demotiveren.. Ze spuien propaganda over ons heen om ons te laten geloven dat vaccinatie met een experimenteel vaccin de enige manier is om hier uit te komen.. Ik wil dat jullie moed houden. De leugens zijn groot.. Zelfs zo groot dat ze op het punt staan om te gaan klappen.. Zij weten dat en voordat deze leugen gaat klappen gaan ze nu all in. Zij weten dat de vaccins niet werken. Zij weten dat heel die corona een hoax is en geen oversterfte veroorzaakt. Wat wij nu zien is en machtsovername vermomd als een pandemie.. Je voelt je waarschijnlijk alleen. Je hele omgeving gaat in deze leugen mee. de meesten die in deze leugen mee gaan geloven er ook niet in maar ze hebben ervoor gekozen om het spel mee te spelen omdat ze veel te bang zijn om hun way of life te verliezen.. Ze zijn bang om hun werk, hypotheek en vrienden te verliezen als ze openlijk hiertegen uit te spreken.. Vergis je niet.. De meesten zijn tegen. Om tegen te zijn vereist heel veel moed. Moed die heel veel mensen niet hebben.. Ik ben een oud onderofficier. Ik heb vroeger een eed gezworen om mijn bevolking te beschermen tegen bedreigingen van buiten maar ook van binnen. Mijn loyaliteit ligt bij mijn volk. Ik geloof in vrijheid en democratie. Ik geloof dat mensen zelf wel kunnen bepalen wat gevaarlijk voor ze is en wat niet.. Een overheid die deze waarden opzij zet is niet mijn overheid.. Een overheid die dit opzij zet is geen democratische overheid maar meer een communistische overheid. Daarom heb ik me ook aangesloten bij de ander oud militairen die geloven in vrijheid en democratie. Ik mag niet voor mijn organisatie spreken maar zolang deze crisis duurt zal ik vechten en de demonstranten beschermen tegen het achterlijke politiegeweld omdat ze hun stem willen laten horen. Ik beloof jullie een ding.. Ik zal tot mijn laatste adem vechten voor een vrij Nederland. Ik zal tot mijn laatste adem de demonstranten beschermen die hun stem willen laten horen. Ik weet niet hoe het gaat lopen en wat de toekomst ons gaat brengen maar ik vecht er wel voor en ik wil dat jullie de moed erin houden want opgeven kan altijd nog.. mvg Barbera Beekman (sergeant der eerste klasse van 1993 tot 200 kon. luchtmacht)Bekijk bijlage 1736
Ok, de veteranen zijn dus een georganiseerde ongeorganiseerde groep, ze lopen mee met halve uniformen, hier en daar in een Mars,
Daar gaat het al fout, ze moeten voorop lopen georganiseerd en zodra er ME in de buurt komt die terug in de busjes gooien.
Dit staat ergens op fakebook per definitie verdacht in mijn ogen.
Daarmee zeg ik niet dat er geen veteranen meelopen die zijn er zeker een paar UNIFIL vets en stel Srebrenica oudgedienden ken ik goed, lopen iedere demonstratie mee, maar ergerlijk als het is veel dumo2000 troep ook.
Uitgaande dat Babs veteraan is en in een organisatie zit.. Moeten ze zich laten zien als militair volledig in het gelid voor de Mars uit of als ze genoeg mensen hebben verdeeld in groepen in het gelid mee lopen zeker als ze het doen als bescherming, nu is het hier en daar los en veel te weinig.
 



De Bee heeft de oplossing!!!
That's a Dream 🤣🤣🤣
 
Nog steeds geen Frankrijk helaas😏
Dat gaat het in Nederland niet worden ook, te veel schapen en vaxinazis, komt bij dat het ook niet echt in de binnenstad is, het is veel te lief en zo te zien gefaciliteerd, veel geel en ook deze is weer liefde verbinding en verbroedering, waar de andere kant dus niets mee heeft, dat zijn de facistische vaxinazis.
Het is oorlog geen tijd voor feestjes
 
Dat gaat het in Nederland niet worden ook, te veel schapen en vaxinazis, komt bij dat het ook niet echt in de binnenstad is, het is veel te lief en zo te zien gefaciliteerd, veel geel en ook deze is weer liefde verbinding en verbroedering, waar de andere kant dus niets mee heeft, dat zijn de facistische vaxinazis.
Het is oorlog geen tijd voor feestjes
Wanneer gaat iedereen dan een keer in de oorlogsmodus? Pas als hun kinderen worden afgepakt of iets dergelijks?? Ik snap deze antioorlogsmentaliteitsmensen niet hoor👎🏻
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.475
Berichten
503.286
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan